Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρώτο μισό του τελευταίου επεισοδίου εμένα μου φάνηκε βαρετό .Στη συνέχεια βελτιώθηκαν αρκετά τα πράγματα .
Όσο αφορά με τον Σαμ, πιστεύω ότι η ιστορία του με την Αμέλια είναι βαρετή και όπως την παρουσιάζουν και όχι τόσο ο ίδιος .

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειδα και εγώ χτες, γενικά μου άρεσε αν και οπως ειπε και ο greekgreek ολο αυτο το love story με την αμέλια ειναι πολύ βαρετό και μελο να το πω ετσι, αν και οπως φάνηκε δεν θα μας ξανα απασχολήσει.

Γενικά πρέπει να αρχίζουν να βάζουν δράση παλι στην σειρά

Δημοσ.

Πολυ καλο επισοδειο επιτελους αγγελοι και διαολια παλι στο παιχνιιδι για τα καλα...ας ελπισουμε να μην το αφησουν το θεμα αυτο και αρχισουν τις φιλεριες

Αυτο με τον σαμ και την wannabe ωραια υπαρξη/γκομεναρα/ερωτευμενη νομιζω οτι οι σκηνες τους ηταν κλεμεννες απο το young&the restless ακομα και η μουσικη επενδυση οχι μονο οι οι διαλογοι

Δημοσ.

Ελπίζω να την τελειώσουν φέτος τη σειρά.Είναι κρίμα,την έχουν καταξεχειλώσει!! Καρικατούρα κατάντησε του ίδιου της του εαυτού.

Δημοσ.

νομίζω ότι είπαν ότι θα πάει για άλλες 2, έλεγαν για 1 και το έκαναν 2 στην τελική

Oh my fucking God. Τσιρκουλα μιλαμε αν ισχυει. Μακαρι αν ειναι επισημο, να τη σταματησω απο τωρα. Την εβλεπα μπας και τελειωνε φετος.

Δημοσ.

Oh my fucking God. Τσιρκουλα μιλαμε αν ισχυει. Μακαρι αν ειναι επισημο, να τη σταματησω απο τωρα. Την εβλεπα μπας και τελειωνε φετος.

Μα στο μυαλό μου είσαι; Εδώ ολόκληρο House σταμάτησα επειδή με κούρασε, μετά από 2μιση τελείως αδιάφορες σεζόν του supernatural θεωρώ ότι η υπομονή εξαντλήθηκε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι προηγουμενες σεζον ηταν καλες, ειδικα οι πρωτες 3. Αλλα τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια.. παραμυθι εχει καταντησει πλεον, ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια και το παρατησα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...