DKNI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 το 1ο αξιοπρεπέστατο/αξιόλογο επεισόδιο της season? Διαφωνω καθετα, οριζοντια και διαγωνια. Τα περισσοτερα επεισοδια φετος ειναι αξιοπρεπεστατα για σεζον 1-2 και ειναι κατα τη γνωμη μου τεραστια βελτιωση σε σχεση με τις απαραδεκτες 6-7 Αποκει και περα...το τελευταιο ηταν πολυ καλο, και γενικα το ολο στορυ μου κανει οτι θα μπορουσε να ειναι η τελευταια σεζον ενος mini-arc (6-7-8 αν θεωρησουμε main arc 1->5) Εχει ενα υφος, ενα στυλ αναγνωρισιμο, κατι απο το πρωιμο Supernatural. Πολυ καλο επεισοδιακι αν και νομιζω οτι ειναι βλακεια ο Τσακ απλα να μαθαμε οτι πεθανε. Εδω μεχρι και Θεο τον λεγανε
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει ούτε supernatural ούτε arrow αυτή τη βδομάδα.
mindtrapper Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και την επόμενη μέρα επίσης περονόσπορος. Τι συμβαίνει; Έχει σχέση με το Black Friday; Ζουν όντως ανάμεσα μας; Theme από τα X-Files να κάνει fade out ...
DKNI Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειναι η αναμενομενη διακοπη τους αυτη? Εχουν και Thanksgiving νομιζω?
star12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχω καταλαβει κατι στη σειρα με τον κας Ο παραδεισος και καλα επικρατει σαν ενα ειδος αναρχιας απο καπιους αγγελους; και ο θεος τι ρολο βαραει.δηλ ειδαμε στο προηγ επ πριν τη διακοπη τη τυπισσα να του λεει αυτα που του ειπε αυτη ομως μιλουσε εκ μερους του θεου; η εκ μερους των αγγελων. θελω να πω ειπαρχει ακομα πολεμος μεταξυ των αγγελων;
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Είχε ωραίο τραγουδάκι στο κλείσιμο. Δεν μπόρεσα να το βρω όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 shazam app
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Είχε ωραίο τραγουδάκι στο κλείσιμο. Δεν μπόρεσα να το βρω όμως. http://www.youtube.com/watch?v=OHTLioJGXb4
firewalker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OHTLioJGXb4 Δεν είναι αυτό.
sfakattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 2-3 επεισόδια περιθώριο ακόμη του δίνω...έχει καταντήσει μια μεγαλοπρεπέστατη, χωρίς νόημα και στόρυ, αηδία...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγω το παρατησα,θα τα δω στο τελος.ΠΟυ φτασαμε,καποτε περιμενα πως και πως για νεο επισοδειο .
greekgreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου φάνηκε στ ένατο επεισόδιο το πρώτο μισό του επεισοδίου, βαρετό και προβλέψιμο . Ο Μπένυ από το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχε στη σειρά έδωσε μια "φρεσκάδα" και φάνηκε ότι έχουν "επενδύσει" σε αυτόν το χαρακτήρα . Οπότε ήξερα από την αρχή ότι κάτι άλλο θα γίνεται και ότι εκει που έσκυψε το κεφάλι (η κορυφαία σκηνή στο επεισόδιο) ότι δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή .
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασα τώρα το 10, ξεκινάω να το δω και δεν θυμάμαι και πολύ καλά τι έχει παίξει στα προηγούμενα. Μάλλον το σταματάω και θα τα δω όλα στο τέλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μια χαρά ήταν το χθεσινό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα