john2gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Είναι το Halloween οπότε λογικό να το πάνε σε κάπως 'διαφορετικό' το επεισόδιο
speedy23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το τελευταιο μπορει να ηταν filler επισης αλλα ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο.
thomasG4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το τελευταιο μπορει να ηταν filler επισης αλλα ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο. Προσωπικά, με τίποτα δεν ήταν καλύτερο... Το όλο σκηνικό με τις κάμερες αλά paranormal activity μου φάνηκε αδιάφορο. 2
fever25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως δεν καταφερα να φτασω στο τελος. Εκλεισα τον υπολογιστη στα μισα...
mindtrapper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το είδα πατώντας το δεξί βελάκι συνέχεια. Κανένα τέταρτο κράτησε το επεισόδιο για εμένα. Πάντως τα προηγούμενα παρόμοια δεν τα είχα δει καν, αυτό το άντεξα, έστω και σε fast forward...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 έχουμε δει και χειρότερα...
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Still better love story than twilight. Καλό το επεισοδιάκι ρε. 1
DKNI Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και μενα μου αρεσε. Οπως μου αρεσε και σαν filler το προηγουμενο. Προφανως εχετε στο μυαλο σας το γαματο επιπεδο των τελευταιων σεζον(μεχρι την 5 δηλαδη) και παραλληλα ακομα κραταμ μουτρα για τις αθλιες 6 και 7 Λοιπον, εμενα αυτη η σεζον μου αρεσει, εχει κατι απο Season 1 με την αναζητηση καποιου On the road, εχει εναν τελικο σκοπο, ενα endgame, οκ εχει αρκετη filler-ια μεσα (επισης μειονεκτημα της 1ης) αλλα αν ειναι καλο filler για μενα καλοδεχουμενο, μαλλον βρηκαμε νεο Μπομπυ ως 3ου τροχου της αμαξης στο προσωπο του Μπενυ - ελεος, ακομα και στο ονομα ταιριαζουν εχουμε τα αστειακια με τους θεατες (χιουμορακι για τα σχολια περι ερωτα Σαμ-Ντιν, ο Κας να λεει αυτο που λεμε στα φορουμς "αμα πεθανει καποιος στο Καθαρτηριο που πηγαινει") και γενικα ειναι για μενα μια πολυ τιμια προσπαθεια για να κλεισει η σειρα Σιγουρα ειναι προτιμοτερη απο την 6η και 7η ως μια "τιμια" συμπαθητικη σεζον σε υφος των αρχων του Supernatural (κυκλος 1-2)
D_N_A Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Τιποτα το ιδιαίτερο και το τελευταίο επεισόδιο, τεράστιο ατου ο Γκαρθ Θα είχε ενδιαφέρον να πάρει την θέση του Μπόμπυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το 1ο αξιοπρεπέστατο/αξιόλογο επεισόδιο της season?
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 τι κανει το stargate sg1/atlantis/ immortal doctor-milf στο supernatural μου...?
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Sci-Fi staple Amanda Tapping (Stargate, Sanctuary) is joining Supernatural‘s eighth season in a major recurring role. Tapping will play Naomi, a character showrunner Jeremy Carver describes as “cool and mysterious, part of a new group of angels we’ve never seen before.” The original casting breakdown for Naomi called her a “no-nonsense bureaucrat” a la Matt Damon in The Good Shepherd. “She wears a business suit and has her hair pulled back,” read the notice. “However, Naomi is less together than she appears to be. Her efficient manner belies a deeper emotionality.”
speedy23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλουτσικο το τελευταιο επεισοδιο.H μαμα Tran ειναι για πολλα μπουκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα