Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να ανεβάσουν λίγο στροφές γιατί έχει ξεκινήσει πολύ χαλαρά.

Γενικά πάντως το ολο κονσεπτ της φετινής σεζον με τον Ντιν να γυρίζει και να μην ξέρουμε τι του εχει συμβεί και τον Σαμ να θέλει σταματήσει το κυνήγι είναι κάτι που έχουμε ξανα δει σε γενικές γραμμές με αποτέλεσμα η σεζόν να μην έχει τοσο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Μεγαλη μαπα το επεισοδιο σαν φιλερ ΑΛΛΑ και παλι το στυλ μου θυμιζει season 1, το στησιμο του επεισοδιο και το πως το παρουσιαζουν και αυτο μαρεσει (δλδ οτι νομιζω ξαναγυρναμε στα παλια)

Το μεγαλο μειον σε αυτο οτι δεν υπαρχει ενα walkthrough 5 σεζον οπως ειχε τοτε ο Κρικπι, και βασικα δεν υπαρχει και υπομονη του κοινου. Αυτη η προσπαθεια επρεπε να ειχε ξεκινησει απο την σεζον 6 και να ολοκληρωνοταν φετος.

Αυτη την γαμημενη θολουρα στα flashbacks που ειναι τοσο 80ιλα να μην ειχε...

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχω δει χειρότερο επεισόδιο εδώ και πολύυυυ καιρό σε σειρά. Πραγματικά ο Κρίπκε πρέπει να πήγε διακοπές και είπε σε κανά τσιράκι να γράψει ότι του κατέβει... Main Story Μηδεν κύριοι!!! χάθηκε η μαγεία του supernatural ,εδώ και καιρό δυστυχώς...

Δημοσ.

Λοιπον τι να κανετε.

Ctrl+αριστερο κλικ στ επισοδειο 3 +4,δεξι κλικ-διαγραφη-Οκ.Αυτα,καντε το και θα εισαστε κομπλε.

Τελευαια φορα βλεπω ΣΟΥΠΑνατουραλ πριν δω καποιο ποστ.2 τελευταια επισοδεια ειναι τα 2 χειροτερα φιλερ που εχουν βγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...