Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα η σειρά τελείωσε στην 5η σεζόν. Τελείωμα με τη θυσία του Sam θα ήταν πραγματικά επικό. Από 'κει και πέρα έχω δει τα περισσότερα της 6ης κ μερικά της 7ης (τα οποία μου φάνηκαν τραγικά..)

Με την 8η δε το βλέπω να ασχολούμαι. Άσε που κάπου είχα διαβάσει ότι πάει κ για 9η..

Δημοσ.

αν και δεν το είδα... εάν λάβουμε υπόψιν τις ατάκες που έφυγαν στο προηγούμενο επεισόδιο, αφού σας άρεσε αυτό, λογικά θα χεστούμε στα γέλια...

This is what happens when you sit next to exploding dics, you go to purgatory, what happened? I went to purgatory and sam hit a dog with the car , Were is the angel? - ask your mother

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τους τίτλους απτα πρώτα δύο επεισόδια της σεζόν;

Supernatural - 8x01 - We need to talk about Kevin

Supernatural - 8X02 - What's Up Tiger Mommy

Δημοσ.

Άλλο comedy στοιχεία και άλλο σχεδόν εξ ολοκλήρου comedy.Και μόνο ο τίτλος αλλά και οι προηγούμενες σαιζόν θα επέβαλαν λίγοπερισσότερο σκοτεινό σκηνικό στην σειρά αν και γενικά συμφωνώ με κάποιον προλαλλήσαντα ότι η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει στον 5ο κύκλο

Δημοσ.

Και γω συμφωνώ. Αλλα το πρόβλημα με την σειρά δεν ειναι το comedy στοιχείο της κατα την γνώμη μου. Ειναι οτι απλά δεν εχει να δειξει τίποτε αλλο. Βεβαια μια χαρα ευχαριστα την βλεπω.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα της σειρας μετα την 5η ειναι οτι για τις σεζον 1-5 υπερχε ενα general plan εξαρχης. Για τις επομενες, πανε σεζον-με-τη-σεζον και εκει χανει

Παντως χαιρομαι που η παραγωγη ξαναγυρισε σε πιο καλα, απλα, οχι μπουρδουκλωμενα, με ενταση επεισοδια. Το επιπεδο εχει πεσει φυσικα και ισως η επαναληψη παρομοιων καταστασεων εχει κουρασει, αλλα τα πρωτα 2 επεισοδια του 8ου κυκλου εχουν σαν στησιμο παρομοιο με των πρωτων σεζον.

Τουλαχιστον ας φυγει η σειρα με αξιοπρεπεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...