Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διεκπαιρεωτικο

Οπως το βλεπω χρονικα, το θεμα με τις ταμπλετες παει και για του χρονου (ελπιζω, η εναλλακτικη ειναι να το συμμαζεψουν σε 4 επεισοδια και δεν θα το ηθελα)

Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνεται ότι η ιστορία θα κρατήσει και του χρόνου..δεν το βλέπω να ολοκληρώνεται στα λίγα επεισόδια που έχουν απομείνει. Εκτός κι αν γίνει κάποια ανατροπή. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή season είχε πολλά fillers επεισόδια, αλλά παρόλα αυτά δε με κούρασε καθόλου , όπως συμβαίνει στις περισσότερες σειρές που κρατάνε πολύ και σεναριακά  δεν έχουν να μας πουν κάτι. Σε αυτό πιστεύω βοηθάει πάρα πολύ η χημεία των ηθοποιών κι οι ατάκες που πέφτουν βροχή..κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο σε παλιότερες seasons. Άργησαν να ανακαλύψουν τη δυναμική τους!!!

Δημοσ.

Πολύ καλό το επεισόδιο, για μένα από τα καλύτερα της φετινής σεζόν! Η αλήθεια είναι πως αν και το επόμενο επεισόδιο δεν έχουμε εξέλιξη με τον 2ο ''άθλο''.. μάλλον θα έχουμε του χρόνου την συνεχεια!

Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνεται ότι η ιστορία θα κρατήσει και του χρόνου..δεν το βλέπω να ολοκληρώνεται στα λίγα επεισόδια που έχουν απομείνει. Εκτός κι αν γίνει κάποια ανατροπή. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή season είχε πολλά fillers επεισόδια, αλλά παρόλα αυτά δε με κούρασε καθόλου , όπως συμβαίνει στις περισσότερες σειρές που κρατάνε πολύ και σεναριακά  δεν έχουν να μας πουν κάτι. Σε αυτό πιστεύω βοηθάει πάρα πολύ η χημεία των ηθοποιών κι οι ατάκες που πέφτουν βροχή..κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο σε παλιότερες seasons. Άργησαν να ανακαλύψουν τη δυναμική τους!!!

Boηθαει η αλλαγη των showrunners βασικα, φερανε καποιους απο τις αρχικες σεζον

Η φετινη θυμιζει αρκετα τις παλαιοτερες, την 2η και την 3η ας πουμε, που ειχε κεντρικη ιστορια μεν αλλα με στοχο να εχουμε την λυση της σε ενα arc περισσοτερων σεζον, αρκετα καλα fillers και ατακες και εναλλαγες στο στυλ (drama/comedy/thriller/horror)

Αφου δεν το ληξανε στην 5η οπως επρεπε, για μενα αυτη η 8η επρεπε να ειναι στη θεση της 6ης και να υπαρχει ενα πλανο για 3-season-arc ας πουμε. Τοτε θα ημουν ικανοποιημενος.

Τωρα φαγαμε στη μαπα 2 ανουσιες εως κακες σεζον, την 6η και την 7η, και δεν ξερω τι κουραγια υπαρχουν για να βγει κατι καλο σε 8-9-10

Δημοσ.

Τωρα φαγαμε στη μαπα 2 ανουσιες εως κακες σεζον, την 6η και την 7η, και δεν ξερω τι κουραγια υπαρχουν για να βγει κατι καλο σε 8-9-10

Λες να φτάσουν μέχρι 10 season;;  :confused:

Δημοσ.

Στο επόμενο επισόδειο ασχολούνται με τον δεύτερο άθλο όπως είδα σε ένα πριβιου άρα το θεματάκι με τους άθλους θα το λήξουνε λογικά σε αυτή τη σεζόν

Δημοσ.

Πολύ καλό το 19ο επεισόδιο !

Δεν ήξερα ότι θα εμφανιζόταν ο Bobby, και για εμένα ήταν μια πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη.

Στα του επεισοδίου έλειπε το κατιτίς που θα απογείωνε το επεισόδιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...