Salvation Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e6rpZCoHuhk 2
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εκλαψα οταν του την επεσε ο gay εκλαψα
speedy23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 2:26 φορανε της Ισπανια την εμφανιση? lol. Τσαμπι Αλονσο και Σαμ αδερφακια
Salvation Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 http://www.denofgeek.com/tv/the-cw/24455/the-cw-renews-arrow-supernatural-and-the-vampire-diaries Ανανεώθηκε για 9η season
cool&chill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Στο 16ο επισοδειο ασχολουνται με τους αρχαιους ελληνες θεους,θα παιξει Διας,Αρτεμις,Προμηθεας...φιλερια αλλα για να δουμε 1
greekgreek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλό το τελευταίο επεισόδιο!Θυμίζει η όλη ιστορία, Supernatural των πρώτων χρόνων.Αυτό που δε μου άρεσε στο επεισόδιο ήταν ότι οι υπόλοιποι που πλαισίωναν τους πρωταγωνιστές , ήταν εντελώς αδιάφοροι .
Panos.Powers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ή είναι η ιδέα μου ή πάμε για ενδιαφέρουσα συνέχεια.
johnll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνώ με το τελευταίο ποστ, σιγα σιγα η σεζόν αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον..το όλο concept με τους 3''αθλους'' για να κλείσουν τις πύλες..περιμένω με ανυπομονησία ομολογω! 1
DKNI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το εχω πει απο την αρχη, η σεζον ειναι αρκετα καλη και στο πνευμα των πρωτων χρονων Αρκετα καλα fillers επεισοδια και ενδιαφερον Main story Επισης, ΜΗΝ διαμαρτυρεστε για fillers, ειναι 24 επεισοδια καθε σεζον και αποτι δειχνει, εχουν κατα νου κατι που θα κρατησει 2 ή 3 σεζον ακομα. Επιπλεον ειχαν πει οι νεοι (που ηταν παλιοι) παραγωγοι οτι θελουν να εχουν ενδιαφεροντα standalone επεισοδια. Επομενως θα υπαρξουν αρκετα fillers, και ελπιζουμε να ειναι καλα (που μεχρι στιγμης ειναι) Αν εχω καποια παραπονα ειναι οτι μεσα σε 14 μολις επεισοδια εχουμε αλλαξει 2-3 φορες προοπτικη ως το ποια ειναι η κεντρικη ιστορια (πλακες και Κεβιν, Ανθρ.των Γραμματων, το aftermath απο το Καθαρτηριο). Ισως καποιος πει "ολα μαζι" αλλα ανα επεισοδιο μοιαζει το focus να παει αλλου Επισης "παραπονο" ειναι και το οτι αυτη η σεζον θα ηταν ταμαμ για 6η Πραγματικα, γιατι επρεπε να υπομεινουμε τις 6 και 7?
bnvdarklord Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικα, γιατι επρεπε να υπομεινουμε τις 6 και 7?Ελα νταξει η 6η μετα τα μισά εστρωσε αρκετά.
greekgreek Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μου φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος "υποτονικό" το επεισόδιο.Ανέβασε λίγο ρυθμούς στο τέλος . Ωραία η ιδέα με τους μάγους και τους υποτακτικούς τους . Έξυπνη η σκηνή με τον πρόλογο του Σαμ ,το μόνο που μένει από το επεισόδιο.
DKNI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αναμενομενο και κανα filler Παντως εχω απορια, μιας και ξερουν οτι θα εχει Supernatural και του χρονου, μηπως αφησουν ανοιχτο το main story με τις ταμπλετες για του χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα