Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 8: In Stone Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο 16ο επισοδειο ασχολουνται με τους αρχαιους ελληνες θεους,θα παιξει Διας,Αρτεμις,Προμηθεας...φιλερια αλλα για να δουμε

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το τελευταίο επεισόδιο!

Θυμίζει η όλη ιστορία, Supernatural των πρώτων χρόνων.

Αυτό που δε μου άρεσε στο επεισόδιο ήταν ότι οι υπόλοιποι που πλαισίωναν τους πρωταγωνιστές , ήταν εντελώς αδιάφοροι .

Δημοσ.

Συμφωνώ με το τελευταίο ποστ, σιγα σιγα η σεζόν αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον..το όλο concept με τους 3''αθλους'' για να κλείσουν τις πύλες..περιμένω με ανυπομονησία ομολογω!

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω πει απο την αρχη, η σεζον ειναι αρκετα καλη και στο πνευμα των πρωτων χρονων

Αρκετα καλα fillers επεισοδια και ενδιαφερον Main story

Επισης, ΜΗΝ διαμαρτυρεστε για fillers, ειναι 24 επεισοδια καθε σεζον και αποτι δειχνει, εχουν κατα νου κατι που θα κρατησει 2 ή 3 σεζον ακομα. Επιπλεον ειχαν πει οι νεοι (που ηταν παλιοι) παραγωγοι οτι θελουν να εχουν ενδιαφεροντα standalone επεισοδια.

Επομενως θα υπαρξουν αρκετα fillers, και ελπιζουμε να ειναι καλα (που μεχρι στιγμης ειναι)

Αν εχω καποια παραπονα ειναι οτι μεσα σε 14 μολις επεισοδια εχουμε αλλαξει 2-3 φορες προοπτικη ως το ποια ειναι η κεντρικη ιστορια (πλακες και Κεβιν, Ανθρ.των Γραμματων, το aftermath απο το Καθαρτηριο). Ισως καποιος πει "ολα μαζι" αλλα ανα επεισοδιο μοιαζει το focus να παει αλλου

Επισης "παραπονο" ειναι και το οτι αυτη η σεζον θα ηταν ταμαμ για 6η

Πραγματικα, γιατι επρεπε να υπομεινουμε τις 6 και 7?

Δημοσ.

Μου φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος "υποτονικό" το επεισόδιο.Ανέβασε λίγο ρυθμούς στο τέλος .

Ωραία η ιδέα με τους μάγους και τους υποτακτικούς τους .

Έξυπνη η σκηνή με τον πρόλογο του Σαμ ,το μόνο που μένει από το επεισόδιο.

Δημοσ.

Αναμενομενο και κανα filler

Παντως εχω απορια, μιας και ξερουν οτι θα εχει Supernatural και του χρονου, μηπως αφησουν ανοιχτο το main story με τις ταμπλετες για του χρονου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...