coffeex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έρχεται τις 3 Οκτώβρη. To video τα σπάει https://www.facebook...100481728434397 1
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μου έκανε κούκου το trailer (κι ας μου άρεσαν οι προηγούμενες seasons). Ίσως γιατί το έχουμε ξαναδεί το να συναντιούνται μετά από ένα τέτοιο τέλος όταν πήγε κόλαση ο Dean ή όταν μπήκε στο κλουβί ο Sam οπότε έχει καταντήσει το όλο θέμα σαν το Dragonball να πούμε. Για να δούμε λοιπόν. 1
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 χμ μου κίνησε το ενδιαφερον το τρειλερ..αντε να δουμε και φετος..
speedy23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα και σε μενα δεν μου εκανε αισθηση το trailer αλλα αλιμονο αν κρινουμε μονο απ'αυτο.Θα δουμε στη πορεια πως θα κινηθει η σειρα αν και την αποψη μου την ειχα γραψει ηδη στο αναλογο θρεντ της περσινης σεζον για το κατα ποσο μπορει ακομα να προσφερει και να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 To περίμενα οτι θα μας πουνε 1 χρονο μετα και δεν θα δουμε purgatory τπτ. Το καλο ειναι οτι φαινεται για τελευταια σεζον μιας και λενε για οριστικο κλεισιμο της πυλης προς την κολαση. 2
john2gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 To περίμενα οτι θα μας πουνε 1 χρονο μετα και δεν θα δουμε purgatory τπτ. Το καλο ειναι οτι φαινεται για τελευταια σεζον μιας και λενε για οριστικο κλεισιμο της πυλης προς την κολαση. Και ποιος σου λέει ότι θα κλείσουν την πύλη στο τέλος της season και δεν θα μας αφήσουν σε cliffhanger ώστε να πάνε το κλείσιμο για την επόμενη season; 2
star12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 βρε παιδια τι βιασυνη αυτη να τελιωσει η σειρα εδω τα φιλαρακια κρατησαν 10 χρονια και λεγαν και κρυαδες και ο σαμ και ο ντην σας πειραξαν;ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΖΕΤΑΙ παλι θα το βλεπω .Α και οσο αφορα για τον κας που τη κοπανησε στο σισον φιναλε δεν τη κοπανησε πηγε να παρει τσιγαρα 2
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 χειροτερο απο το chuck norris θα τον κανουν τον Dean... . . . . . παρακμη
marantonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αλλη δουλεια δεν ειχαμε απο το να περιμενουμε με αγωνια το ανακαινισμενο ξεχειλωμενο κωλί του supernatural. Καποιος πρεπει να τους σταματησει (κι εμενα απο το να θελω καταβαθος να το δω).
gatokoritso Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αλλη δουλεια δεν ειχαμε απο το να περιμενουμε με αγωνια το ανακαινισμενο ξεχειλωμενο κωλί του supernatural. Καποιος πρεπει να τους σταματησει (κι εμενα απο το να θελω καταβαθος να το δω). αυτο ειναι το θεμα!ολο το βριζουμε ολο λεμε φτανει πια κοφτε το αλλα 1-2 καλα καινουργια επεισοδια αρκουν για να ξανακολλησουμε...πχ περσι ειχα δει τα 3 πρωτα επεισοδια και ειπα βαρεθηκα δεν ασχολουμαι αλλο.ομως μετα απο καιρο ακουσα ποσο γαματα επεισοδια βγαλανε τα εφερε και ο σταρ ολοφρεσκα και ξανακολλησα
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ευτυχως που υπαρχει το δεξι arrow για τον kmplayer... 1
marantonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ειναι το θεμα!ολο το βριζουμε ολο λεμε φτανει πια κοφτε το αλλα 1-2 καλα καινουργια επεισοδια αρκουν για να ξανακολλησουμε...πχ περσι ειχα δει τα 3 πρωτα επεισοδια και ειπα βαρεθηκα δεν ασχολουμαι αλλο.ομως μετα απο καιρο ακουσα ποσο γαματα επεισοδια βγαλανε τα εφερε και ο σταρ ολοφρεσκα και ξανακολλησα Εγω δεν εχω δει την 7η σεζον ολη ακομα, εχω σταματησει στα 17 επεισοδια εδω και κατι μηνες, ωστοσο συνεχεια σκεφτομαι να το ξαναδω οταν θα εχω χρονο. Δε μου βγαινει απο το νου.
mpasketpro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες; OnlineFilmer? Απο που θα τα δειτε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα