YiN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μη δείτε άτομο με όρεξη, αμέσως να τον ματιάσετε. Με τη νίκη ζόραν παιδί μου. Πόδι να μην κλείσετε όλη νύχτα εύχομαι. 1
IOSTEFO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μ'αυτό το κρασί θα γίνει ακόμα πιο ύπουλο. 2
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 καλά χαλάρωσε λιγάκι, μην λες πολλά λόγια, σε βλέπω αύριο να κάνεις κανένα θέμα "σας έχει τύχει ποτέ να σας πέσει;" χαχαχαχα χαχ το θέμα αύριο το βλέπω νάναι με μεγάλα μαύρα γράμματα στα πρωτοσέλιδα η Αφροξυλάνθη δεν μέθαγε με τίποτα ο zoranb κομήστηκε στον Ερυθρό για πλύση στομάχου παιδιά το ξέρω πως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε και πως η ζωή είναι όλο εκπλήξεις, σήμερα κρατάω μικρό καλάθι, wish me luck 1
santana99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 YiN κατάλαβες λάθος, εγώ του εύχομαι να την στείλει στο ΚΑΤ για κάταγμα μήτρας, απλά οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί είναι ολίγον υπερβολικοί γιαυτό και η απάντηση που του έδωσα. (ενώ οι δικοί μου διαφέρουν χαχα) Κοίτα ζοραν, το σημαντικότερο πράγμα που έχω ακούσει στα σχολικά μου χρόνια από καθηγητή ήταν το εξής "ποτέ μην υποτιμάς ή υπερτιμάς κάτι". Οπότε μην κρατάς ούτε μικρό καλάθι, ούτε μεγάλο... ξεκίνα το και σιγά σιγά όλα γίνονται
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 santana99 σωστός απλώς έχε υπόψιν πως κάνουμε κ χούμορ εδω πέρα, το κάταγμα μήτρας ήτανε αρκετά βαριά ατάκα ομολογώ -για μένα απλώς μια σκέψη μου
mary Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Να ξερεις οτι τα πιο δυνατα κρασια ειναι τα πολυ γλυκα και τα πολυ γλυκα ειναι τα κοκκινα. Μαυροδαφνη που αναφερθηκε ειναι πολυ γλυκο και βαραει με ενα ποτηρι(εμενα τουλαχιστον ). Τωρα αμα θες σε χρονο dt να τη βαρεσει, παρε ενα Kormillitsa Gold(που το πινει και ο πουτιν) αλλα εχει 130-150ευρω..
apd453 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Με 130-150 μπορεί να μαμήσει και μια νηφάλεια. 4
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μου αρέσει που οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους σε συμβουλές σήμερα! άλα τους!
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τόπα μια εγώ, τώρα εσύ, ε όπου νάναι θα την φάμε τη διαδικτιακή σφαλιάρα μας από το "ασθενές" φύλο!
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Η μαυροδάφνη που αναφέρθηκε ειναι number 1 για εμένα μια φορά ήπια 2 μπουκάλες και μετά τις κατάλαβα Μ'αυτό το κρασί θα γίνει ακόμα πιο ύπουλο. για αυτό δεν χρειάζεται καν κρασί. ξυπνάει τρελές ορέξεις.
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 γκάιζ εντ γκερλς αϊμ άουτ, θενξ φορ έβριθινγκ, γκοντ μπλες γιου... εντ μι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις