Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη δείτε άτομο με όρεξη, αμέσως να τον ματιάσετε.

Με τη νίκη ζόραν παιδί μου. Πόδι να μην κλείσετε όλη νύχτα εύχομαι.

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλά χαλάρωσε λιγάκι, μην λες πολλά λόγια, σε βλέπω αύριο να κάνεις κανένα θέμα "σας έχει τύχει ποτέ να σας πέσει;" χαχαχαχα :P

χαχ το θέμα αύριο το βλέπω νάναι με μεγάλα μαύρα γράμματα στα πρωτοσέλιδα

η Αφροξυλάνθη δεν μέθαγε με τίποτα

ο zoranb κομήστηκε στον Ερυθρό για πλύση στομάχου

:-D

παιδιά το ξέρω πως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε και πως η ζωή είναι όλο εκπλήξεις, σήμερα κρατάω μικρό καλάθι, wish me luck

• Like 1
Δημοσ.

YiN κατάλαβες λάθος, εγώ του εύχομαι να την στείλει στο ΚΑΤ για κάταγμα μήτρας, απλά οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί είναι ολίγον υπερβολικοί γιαυτό και η απάντηση που του έδωσα. (ενώ οι δικοί μου διαφέρουν χαχα)

Κοίτα ζοραν, το σημαντικότερο πράγμα που έχω ακούσει στα σχολικά μου χρόνια από καθηγητή ήταν το εξής "ποτέ μην υποτιμάς ή υπερτιμάς κάτι". Οπότε μην κρατάς ούτε μικρό καλάθι, ούτε μεγάλο... ξεκίνα το και σιγά σιγά όλα γίνονται ;)

Δημοσ.

santana99 σωστός

απλώς έχε υπόψιν πως κάνουμε κ χούμορ εδω πέρα, το κάταγμα μήτρας ήτανε αρκετά βαριά ατάκα ομολογώ -για μένα

απλώς μια σκέψη μου :-)

Δημοσ.

Να ξερεις οτι τα πιο δυνατα κρασια ειναι τα πολυ γλυκα και τα πολυ γλυκα ειναι τα κοκκινα.

Μαυροδαφνη που αναφερθηκε ειναι πολυ γλυκο και βαραει με ενα ποτηρι(εμενα τουλαχιστον :P ).

Τωρα αμα θες σε χρονο dt να τη βαρεσει, παρε ενα Kormillitsa Gold(που το πινει και ο πουτιν) αλλα εχει 130-150ευρω..

Δημοσ.

Η μαυροδάφνη που αναφέρθηκε ειναι number 1 για εμένα

μια φορά ήπια 2 μπουκάλες και μετά τις κατάλαβα

Μ'αυτό το κρασί θα γίνει ακόμα πιο ύπουλο. ;)

images?q=tbn:ANd9GcQ7xLC6no5qYRgD3qaOGqns7CkD43Luth7b_6os7Xv-i2pBnmPePPQKxgAEpw

για αυτό δεν χρειάζεται καν κρασί. ξυπνάει τρελές ορέξεις. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...