lyan_14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ σας. Θα ήθελα να βρω ένα mp3 player (βασικά, κατά προτίμηση, φορητό media player που να παίζει και άλλους τύπους - flac, ogg κλπ.) από 4 gb και πάνω, αν γίνεται με υποδοχή για κάρτα μνήμης (βέβαια, αν έχει υποδοχή, η εσωτερική μνήμη μπορεί να είναι ελάχιστη ή και ανύπαρκτη). Μικρό σε μέγεθος, να μην έχει ραδιόφωνο (γιατί σκοπεύω να το έχω πολύ κοντά μου και δεν θέλω την κεραία πάνω μου), καλή αυτονομία, μπαταρία επαναφορτιζόμενη ή με αλκαλικές δεν με πειράζει. Όχι ipod. Πέραν του ότι είναι πανάκριβα, μου τη δίνει το iTunes. Έως 30-40 ευρώ αν έχει μνήμη 4 gb. Αν πάει παραπάνω, όχι πάνω από 60 ευρώ. Αν έχει όμως, υποδοχή για κάρτα, πολύ χαμηλότερη τιμή. Κυρίως ζητώ άποψη για ένα καλό και ανθεκτικό. Να τα βγάλει τα λεφτά του και να βγάζει καλό ήχο. Ευχαριστώ πολύ!
Sed22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παντα σε mp3 πηγαινα σε creative γτ εχουν φοβερο ηχο και γενικα βγαινουν πολυ καλα.. για εμενα εισαι εδω... αψογο mp3 : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.601103
Makaros1994 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εγώ σκεφτόμουν να πάρω αυτό. Το έχει κανείς; Αν έχετε να προτείνετε κάτι πιο φθηνό, ισάξιας ποιότητας, πείτε. Μνήμη θέλω τουλάχιστον 4GB και η συσκευή να φορτίζει είτε από μπρίζα είτε από το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα