mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος και λεπτομέρειες θα βρείτε στη φωτό... Μετά από μισή ώρα βαράει 60άρια και πάνω...
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάλογα τι κάνεις αυτή την μισή ώρα.. Την άπλωσες σωστά ? έβαλες μικρή ποσότητα ? η ψήκτρα έκανε κλικ και στα 4 σημεία ?
mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάλογα τι κάνεις αυτή την μισή ώρα.. Την άπλωσες σωστά ? έβαλες μικρή ποσότητα ? η ψήκτρα έκανε κλικ και στα 4 σημεία ? browsing κάνω τίποτα άλλο. την άπλωσα όπως είδα σε βίντεο στο youtube με κάρτα κλπ και ναι έβαλα πολύ μικρή ποσότητα όπως στα βίντεο... η ψύχτρα κούμπωσε και στα τέσσερα σημεία... την κούνησα λίγο με το χέρι πάνω κατω και αριστερά δεξιά και δεν έκανε βήμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ τοτε.. πριν είχες πιο χαμηλές ? Το airflow στο κουτί και τα καλώδια μαζεμένα όλα οκ ? Πάστα μάρκα ?
mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ τοτε.. πριν είχες πιο χαμηλές ? Το airflow στο κουτί και τα καλώδια μαζεμένα όλα οκ ? Πάστα μάρκα ? δεν είχα προσέξει πριν πόσο είχα, απλά πάνω στον καθαρισμό είδα ότι είχε ξεραθεί η πάστα, αγόρασα μια xilence και την άπλωσα... το κουτί μέσα το έχω μαζεμένο, σωστά όλα και το airflow είναι μια χαρά... δε μου κλείνει, αλλά ο επεξεργασής είναι 7ετών σκέφτομαι κάποια στιμγή να αλλάξω τριπλέτα cpu, mobo, ram, αλλά δεν έχω λεφτά ακόμα για σκότωμα... μη μου τα φτύσει τώρα από άκυρη σπόντα.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν τα φτύνει στους 60 έχεις πολύ ακόμα,, απλά να εχεις δροσερό οσο ειναι δυνατόν τον χώρο σου,το κουτι όπως είπαμε να αερίζεται καλα και αν θέλεις χώσε κανενα φουρφουρι ακομα,για ψυχολογικούς λόγους..
mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν τα φτύνει στους 60 έχεις πολύ ακόμα,, απλά να εχεις δροσερό οσο ειναι δυνατόν τον χώρο σου,το κουτι όπως είπαμε να αερίζεται καλα και αν θέλεις χώσε κανενα φουρφουρι ακομα,για ψυχολογικούς λόγους.. μωρέ εγώ το φουρφούρι θα το έβαζα, αλλά δε χωράει κάπου... είναι πικρή η αλήθεια... δλδ αν χτυπάει 70άρια θα επιβιώσει; γιατί αν βαράει 60αρια με browsing, όταν θα παίξω μανατζερ θα πάει στο θεό;
giorgos147 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα κάτι δεν έχει κουμπώσει καλά. Άμα έχεις και της μάνας του τη ψύχτρα... Ξέρεις πόσες φορές έχω ρίξει ιδρώτα για να τη κουμπώσω σωστά;
mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα κάτι δεν έχει κουμπώσει καλά. Άμα έχεις και της μάνας του τη ψύχτρα... Ξέρεις πόσες φορές έχω ρίξει ιδρώτα για να τη κουμπώσω σωστά; ό,τι έχυσα ιδρώτα, άσ'τα να πάνε έχυσα... αλλά τόση επιστήμη πια; δλδ να το ανοίξω να τσεκάρω;
mimis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 με συγχωρείτε για τη διπλή δημοσίευση... έχω νέα, πήρα άλλο ανεμιστηράκι που κούμπωνε πολύ πιο ξέγνοιαστα και είμαι idle στους 51c!!! είναι καλύτερο από το 56c προφανώς... να το διατηρήσω έτσι;
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις άλλη επιλογή ? αυτό που θα μπορούσες να κάνεις γιατί προφανώς ο επεξεργαστής σου είναι "θερμός" ήταν να πάρεις μια καλύτερη ψήκτρα και να τοποθετήσεις αφού σκοπεύεις να τον κρατήσεις αρκετό καιρό ακόμα.., Παρακολουθα την Max θερμοκρασία σου καμιά εβδομάδα για να έχεις εικόνα σε κανονική χρήση που φτάνει και αν φτάσει 90 τότε να το ξανασυζητήσουμε..
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 Είσαι οριακά... Κατέβασε CPUz, HWMonitor άνοιξέ τα και τρέξε prime για 1 λεπτό. Και βάλε screen που να φαίνονται και τα 3 μαζί
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι βρε!,αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύει σε κανέναν υπολογιστή και στην Ελλάδα,(πόσο μάλλον με ψήκτρα Intel) από την άλλη τα 90 που είπα εγώ είναι πολλά γι'αυτον τον επεξεργαστή τελικά .Οπότε μια αφτερ ψήκτρα παραμένει η καλύτερη λύση.. Θα μας πει πως θα παει και θα ξέρουμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα