fidolos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά ανακάλυψα εντελώς τυχαία ένα site το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει ακριβώς. Είναι κανείς γραμμένος σε αυτό ? Το site είναι το http://www.conduit.com/
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 (σε παρενθέσεις προσωπική γνώμη) η conduit είναι γνωστή για την κατασκευή (αχρηστων) toolbar για browsers. Βασίζεται στο μοντέλο «παρακολουθώ οτι κάνει ο χρήστης, φτιάχνω το profile του και τον ταίζω διαφημίσεις» Παλιά εδινε κάτι ψίχουλα για κάθε εγκατάσταση και ακόμα λιγότερα για τη χρήση της. Κάποια στιγμή έκοψε τα ψίχουλα (και ησυχάσαμε απο το spam για την εγκατάσταση της), αλλά δεν ξέρω τι ισχύει τώρα.
fidolos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αααα εγώ νόμιζα οτι είναι κάτι σαν το icloud, dropbox κλπ. Με μπέρδεψε το συννεφάκι Βασικά κοίταγα τα rank της Alexa για Ελλάδα και το είδα μέσα στην 50άδα νομίζω. Το rank μπορει να ανεβαίνει ανάλογα με τα toolbar και οχι απαραίτητα να μπαίνει ο χρήστης χειροκίνητα?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 συμφωνώ φτιάχνει άχρηστα toolbar ,εφαρμογες για smartphone και φτιάχνει web bar (wibiya) για sites (αυτό ειναι καλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα