Προς το περιεχόμενο

AMD 7870 sapphire GHz edition lag games!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα γιατί εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχεις υπολείμματα από τον 12.7. beta , τι να πω , θα σας γελάσω .

Κατέβασε atiman uninstaller κάνε γενικό και βαθύ καθαρισμό , μπαίνοντας και σε safe mode , και πέρασε τους 12.8.

Φιλική παρατήρηση : δεν περνάμε στο pc μας , ό,τι νάναι και ό,τι βγαίνει . Παλιά λέγανε , σύστημα που δουλεύει , δεν το πειράζουμε .Πάντως οι 12.7. beta ήταν όντως τραγικοί .

Δημοσ.

Νομιζω δεν πρεπει να φταιει η καρτα σου αλλα ουτε και οι drivers.To προβλημα ειναι μαλλον στον επεξεργαστη σου

Στο 3d mark vantage o cpu σου δημιουργει μεγαλο bottleneck στην καρτα γραφικων σου.Σε στοκ ρολογια ο ι5 750 εχει σκορ απο 12500-13000 και 7,3 βαθμολογια στα windows.

Εσενα εχει πολυ χαμηλη βαθμολογiα και στα windows αλλα και στο vantage.Mηπως εχεις εγκαταστησει κανενα προγραμμα της μητρικης σου για εξοικονομιση ενεργειας?Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις load default settings απο το bios.

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα ποιο είναι. CPU/RAM/PSU κυρίως

Δεν μου απαντάς σε αυτό όμως...

Είδες τελικά που δεν είναι η VGA σου? Θέλω να μου πεις ποιο είναι το τροφοδοτικό σου. Μπορεί να μην επαρκεί η δύναμή του και να υπολειτουργεί το HW όταν πάει Under load

Και οπωσδήποτε screen από το HWMonitor να δούμε Temps

Δημοσ.

http://i47.tinypic.com/246m434.png

Παιδιά εβαλα πάστα η θερμοκρασία απο 88 επεσε στα 68.Στο 3DMARK από 4400 που ηταν πηγε 8400.Τι άλλο πρεπει να κάνω;Να βάλω κι άλλη; Να βάλω ψύκτρα;Επίσης έχω μόνο το ανεμιστήρα του τροφοδοτικου δεν έχω αλλους ανεμηστηρες...

Δημοσ.

Καταρχάς δεν χρειάζεται να ανοίγεις 10 θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Ακρη δεν θα βγάλεις έτσι...

2ον πάλι μισοαπαντάς. Να ξέρεις άλλοι 2 που μου κάναν τα ίδια εγώ προσωπικά τους έγραψα μετά στα... "άγραφα".

Ξαναρωτάω λοιπόν για τρίτη φορά, ΠΟΙΟ PSU ΕΧΕΙΣ???

Υ.Γ. Το ότι έχεις temps στο θεό φαντάζομαι ήδη το κατάλαβες και στο άλλο topic...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...