Προς το περιεχόμενο

AMD 7870 sapphire GHz edition lag games!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όταν πήρα αυτή την κάρτα γραφικών πετούσε το pc μου.To call of duty modern warfare 3 το απαιζε με 60 fps!! και τωρα παιζει με 60 fps αλλα καποιες φορές πέφτει στα 40 fps στιγμιαία με αποτέλεσμα να κολλάει και να επανλερχεται ξανα στα 60 fps.Κυρίως οταν παιζω με πολλα άτομα και έχει πολλους πυροβολισμους και εκρηξεις τότε κολλάει ακόμα πιο πολύ.Η παλιά μου κάρτα γραφικών 4870 hd ήταν πιο γρήγορη...Δεν ξέρω αν φταιει κάποιο driver πάντως στο 12,6 , 12,7 beta και 12,8 έχω το ίδιο πρόβλημα.

Επίσης lagαρω και σε άλλα παιχνιδια όπως το darksiders 2,sleeping dogs.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο να τσεκαρω κατι στα settings!δεβ ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι πρεπει να τσεκαρεις το vertical sync σε ολα τα games!εμενα ετσι λυθηκε!τωρα αμα ειναι κατι αλλο δεν ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το VSync σου εξαφανίζει το tearing και όχι το frame drop. Το tearing προέρχεται όταν το σύστημά σου δίνει πολύ περισσότερα fps από αυτά που μπορεί να δείξει η οθόνη σου

Εσύ έλεγες ότι είχες frame drops της τάξης του 50%

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Παιδιά όταν πήρα αυτή την κάρτα γραφικών πετούσε το pc μου.To call of duty modern warfare 3 το απαιζε με 60 fps!! και τωρα παιζει με 60 fps αλλα καποιες φορές πέφτει στα 40 fps στιγμιαία με αποτέλεσμα να κολλάει και να επανλερχεται ξανα στα 60 fps.Κυρίως οταν παιζω με πολλα άτομα και έχει πολλους πυροβολισμους και εκρηξεις τότε κολλάει ακόμα πιο πολύ.Η παλιά μου κάρτα γραφικών 4870 hd ήταν πιο γρήγορη...Δεν ξέρω αν φταιει κάποιο driver πάντως στο 12,6 , 12,7 beta και 12,8 έχω το ίδιο πρόβλημα.

Επίσης lagαρω και σε άλλα παιχνιδια όπως το darksiders 2,sleeping dogs.

Απ'οτι καταλαβαίνω έχεις αλλάξει πολλούς drivers.

Δοκίμασε να τους βγάλεις όλους ακολουθώντας τον εξής οδηγό,

http://www.overclock...-graphics-cards

Και μετά πέρνα τον 12.8

Είχα και εγώ παρόμοιo πρόβλημα και έφταιγε κάποιος παλιός driver.

Δημοσ.

ως παιδια μν λετε τετοια...γτ και εγω σκεφτομαι να βαλω μια 7870 σε cpu amd 965...

θα τα τρεχει ολα στο φουλ τα νεα παιχνιδια (far cry3,medal of honor..) σε αναλυση hd 1920x1080 η θα τρωω λαγκαρισματα και εγω;

Δημοσ.

Πάντως τα COD δεν έχουν και την καλύτερο optimisation όσον αφορά τη χρήση του επεξεργαστή. Ο i5 750 μου στα 2.6ghz είχε μερικά frame drops σε εκρήξεις και τέτοια. Με το που τον πήγα στα 3.8ghz μειώθηκαν αρκετά αλλά και πάλι δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Οπότε ίσως φταίει και ο επεξεργαστής σου γιατί η κάρτα γραφικών είναι παραπάνω από αρκετή όπως είπαν.

Δημοσ.

ως παιδια μν λετε τετοια...γτ και εγω σκεφτομαι να βαλω μια 7870 σε cpu amd 965...

θα τα τρεχει ολα στο φουλ τα νεα παιχνιδια (far cry3,medal of honor..) σε αναλυση hd 1920x1080 η θα τρωω λαγκαρισματα και εγω;

το λαγκ αφορα μονο δικτυο.

Δημοσ.

ΟΧΙ δεν ειναι το δίκτυο.Έκανα ενα private match μονος μου και κολλούσε (modern warfare 3) Το Darksiders 2 σε μερικά σημεία πέφτει και 30 fps.

to lag αφορα μονο το δικτυο και δεν εχει καμια σχεση με fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...