spock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Παιδιά, SOS ! Έβλεπα προ ολίγου το "Forrest Gump" και άκουσα ένα τραγουδάκι, που δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τον τίτλο. Ακούγεται στη σκηνή που τρέχει across America, και τον δείχνει να ανεβαίνει μια στροφή σε ένα βουνό. Όποιος έχει την ταινία και/ή ξέρει το τραγούδι, ΒΟΗΗΗΗΗΘΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 an thymasai tpt logia, antriki/gynaikeia fwni, an itan soul/rock tha voithouse. thymamai ola ta kommatia einai palia kai to soundtrack einai ekpliktiko.
dim_b Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Αν θυμάμαι καλά, όταν τον έδειχνε να τρέχει ακουγόταν το "Go your own way" των Fleetwood Mac. Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς στη σκηνή που αναφέρεις. Παρατηρώντας το soundtrack listing νομίζω ότι άλλα δύο κομμάτια που ακουγόταν όταν έτρεχε ήταν τo "It Keeps You Runnin'" των Doobie Brothers και το "Running on Empty" του Jackson Browne. Ίσως να ακουγόταν και το "Against the wind" του Bob Seger αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να σε μπέρδεψα, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα κατεβάσεις και τα τέσσερα, αφού είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.
spock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Είναι ροκάκι στυλ late 70s, γυναικεία φωνή. Λόγια δεν έβγαζα, αλλά αν έχεις DVD/DivX, 5 δευτερόλεπτα αρκούν για να καταλάβεις. Μπορεί να μην είναι μέσα στο soundtrack CD, ακούγεται για 20 δευτερόλεπτα περίπου.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 poly wraio kommati opws kai olo to "rumours" twn fleetwood mac (an kai akougontai ola ta meli sto kommati)
spock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Έλα, dim, δε σε πρόλαβα... το γράψαμε μαζί! Πράγματι, αυτό είναι, απλά το έχω με τίτλο Stevie Nicks - Go your own way , γι αυτό δεν το βρήκα στους Fleetwood Mac... ! EDIT: Μέσα στο ψάξιμο κατέβασα μερικά πολύ καλά τραγουδάκια από το soundtrack του Forrest Gump. Πολύ καλή συλλογή! Πάντως το "Go your own way" είχα δίκιο, δεν υπάρχει στο soundtrack. Θα μου είχε γλιτώσει αρκετή ώρα ψαξίματος και κατεβάσματος! Α, ξέχασα, πάνω στη χαρά μου: σας ευχαριστώ όλους! Τα λέμε!
Nitrous18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 to The Mammas and The Pappas - California Dreamin' mipos lete kaia auto einai poli oreo kommati kai auto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.