Warner Bro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Είπα να συνδέσω λίγο τα ακουστικά για να ακούσω μουσική και μόλις τα έβγαλα ξαφνικά δια μαγείας χάθηκε ο ήχος και δεν ακούγεται τίποτα από την οθόνη(ηχεία έχει μόνο αυτά της οθόνης). Θυμάμαι όταν είχε έρθει ο ειδικός και συναρμολόγησε τον υπολογιστή το είχαμε αυτό το πρόβλημα και έκανε κάτι ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά που συνέδεε τον ήχο με την οθόνη και το έφτιαξε. Τώρα όμως, τι κάνω; Ξέρετε τι ρυθμίσεις χρειάζεται να "πειράξω" για να το επαναφέρω έτσι όπως ήταν; Παιδιά βρήκα τη λύση. Σε περίπτωση που κάποιος έχει ίδιο πρόβλημα, αφού σιγουρέψει ότι όλες οι ρυθμίσεις με τα καλώδια(HDMI Mode κτλ) είναι σωστά, πάει Πίνακας Ελέγχου -> Υλικό και Ήχος -> Ήχος . Από εκεί στη καρτέλα αναπαραγωγής (εγώ προσωπικά) άλλαξα το προεπιλεγμένο που ήταν στα "Ηχεία" και το έβαλα στο "M2350D" το οποίο και είναι το μοντέλο της οθόνης μου. Αυτό. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από Warner Bro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα