Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει η γραμμή, ή έχει πρόβλημα βάσει των ενδείξεων του ρούτερ?

Downstream Rate:

11153 kbps

Upstream Rate:

884 kbps

Downstream Margin:

2147483646 db

Upstream Margin:

11 db

Downstream Line Attenuation:

28 db

Upstream Line Attenuation:

6 db

Downstream Transmit Power:

12 db

Upstream Transmit Power:

21 db

Δημοσ.

linksys εχειςνα υποθεσω για αυτο βλεπω λαθος margin στο down>τι εταιρεια εχεις?το 6 margin μοιαζει forthnet αλλα δενειναι.για 28 db attenuation εισαι σε φυσιολογικα επιπεδα.θεωρητικα μια τετοια γραμμη μπορει να παιξει και 15 mbit αλλα επειδη η θεωρια απο την πραξη ειναι διαφορετικη θεωρουνται φυσιολογικα νουμερα.λιγο χαμηλο Upload εχεις αλλα 11 margin στο Up λιγο παραξενο για αυτο ρωταω τι εταιρεια εχεις.

Δημοσ.

Ναι, το Wag 200 έχω.

Μετά από ένα hard reboot, μου εμφάνισε αυτές τις ενδείξεις: Downstream Margin: 11 db Upstream Margin: 11 db

Η εταιρία που έχω σύνδεση είναι η Hellas On Line.

Είμαι εντελώς άσχετος. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την καλωδίωση (η οποία είναι δομημένη).

Τι να πω, μπορεί να έχουν και δίκιο.

Πάντως μιας και δεν είμαι σε πρόγραμμα double play, μάλλον θα κάνω αίτηση στον ΟΤΕ.

Τουλάχιστον οι υπόλοιποι γείτονες, μέσω του ΟΤΕ έχουν καλύτερες συνδέσεις.

Δημοσ.

11 margin ειναι μεγαλο χωρις λογο.θα σου λεγα πηγαινε σε καμια forthnet που δινει 6 margin γιανα παιξεις καλυτερα.ο οτε δινει 9.μετα η On δινει 7 αλλα 11 η Hol ελεος.εκτος αν μπορουν να στο κατεβασουν.τωρα η καλωδιωση δεν νομιζω οτι φταιει.για το παραξενο margin ειναι θεμα του wag200 το οποιο ειναι λιγο παραξενο και καλο θα ειναι να εχεις πανω το τελευταιο firmware.τωρα για την καλωδιωση αν πιανοιυν τα χερια σου κανεις δοκιμη στον κατανεμητη της πολυκατοικιας.

Δημοσ.

Η hol 11 δίνει.Fast path δεν δίνει.Ποντάρει και λέει πως δίνει αξιοπιστία.

Δημοσ.

Έχω για firmware το 1,01,09.

Δεν είναι πολυκατοικία αλλά, δεν με βλέπω για κατανεμητή.

Θα αρχίσω να δανείζομαι ρούτερ να δω μήπως και αλλάξει κάτι. Πάντως και το Jetspeed που μου έχουν δώσει, πάνω κάτω τα ίδια στατιστικά εμφανίζει.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Είναι η αιχμή του δόρατος της εταιρίας.

Δεν έχω double play σύνδεση στην ετιαρία. Μόνο ίντερνετ. Οπότε δεν δικαιούμαι και πολλά...

Δημοσ.
Η hol 11 δίνει.Fast path δεν δίνει.Ποντάρει και λέει πως δίνει αξιοπιστία.

επειδη μαλλον ειναι λιγο ζωα θα πρεπε να ξερουν οτι δινεις στον πελατη χαμηλο margin με σκοπο να κερδισει σε ταχυτητα οταν εχει καλη γραμμη και αμα δεν εχει καλη γραμμη του αλλαζεις profile οπως πχ με forthnet που παιζουν Profile απο 6 εως 15.το ιδιο και για το fast path>το δινεις και αμα ο αλλος εχει προβλημα του λες οκ αλλαζουμε profile η σε βαζω σε interleave.αν ειναι να δινουν μονο 2 mbit γραμμες για να εχουν σταθεροτητα.

Έχω για firmware το 1,01,09. Δεν είναι πολυκατοικία αλλά, δεν με βλέπω για κατανεμητή. Θα αρχίσω να δανείζομαι ρούτερ να δω μήπως και αλλάξει κάτι. Πάντως και το Jetspeed που μου έχουν δώσει, πάνω κάτω τα ίδια στατιστικά εμφανίζει. Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

αν ειναι το 520+ Και οχι το παλιο 520 τοτε ναι δεν εχει νοημα να δοκιμασεις αλλο ρουτερ.απλα το ειπα μηπως το linksys ειχε κανα θεμα.αλλα μπα..αν ηταν πολυκατοικια θα ηταν πιο ευκολη η δοκιμη στον κατανεμητη.αν δεν ειναι και εχεις χωνευτη εκει ειναι λιγακι πιο δυσκολο και θες και καποια εργαλεια βεβαια.

Jetspeed?Το δίνει ακόμα αυτό;

μπορει να το εχει απο παλια:P Hol και intracom παρεα.intracom dslam εχουν ετσι και αλλιως.

Είναι η αιχμή του δόρατος της εταιρίας. Δεν έχω double play σύνδεση στην ετιαρία. Μόνο ίντερνετ. Οπότε δεν δικαιούμαι και πολλά...

ενταξει το καλο ειναι οτι το Linksys ειναι πολυ καλο σε νορμαλ γραμμες οποτε καλυτερο απο το Jetspeed 520.υπαρχει και το open wag firmware για το linksys επισης.απλα το Linksys δεν παιζει καλα σε χαλια γραμμες οπως επισης καμια φορα κανει κατικουφα να δινει margin 434343 .πολλες φορες συνοδευεται και απο αποσυνδεση μετα αφου το 4343434 που βγαζει θεωρητικα ειναι πιο κατω απο το 0.εχω δει και σε σταθερες γραμμες για καποιο λογο να ξεκιναει πχ με margin 11 Η γραμμη και να βλεπεις το Margin να μειωνεται και να φτανει 2-3 ενω με αλλα ρουτερ να ειναι σταθερο.θα πρεπε η Linksys να βγαζε κανα firmware ακομα διοτι σαν hardware ειναι πολυ καλο ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...