DeathGuard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα Έχω επιδότηση 150 ευρώ και ψάχνω ένα smartphone ώς 200 ευρώ από vodafone.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις,η ποιότητα της οθόνης νομίζω είναι η βασική μου προτεραιότητα. Τι έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 να ξερεις παντως πως την επιδοτηση σου μπορεις να την εξαργυρωσεις και στο Πλαισιο ωστε να χεις σχετικα καλυτερες επιλογες απαυτα που πλασαρουν στη Vodafone
DeathGuard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Α δεν το ήξερα αυτό.Αν είναι έτσι προτείνετε και από πλαίσιο παρακαλώ! Edit: ωραία μου φαίνονται το sony xperia miro και το lg l5...
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Α δεν το ήξερα αυτό.Αν είναι έτσι προτείνετε και από πλαίσιο παρακαλώ! Edit: ωραία μου φαίνονται το sony xperia miro και το lg l5... Δεν θα το συνιστούσα το LG λογω της χαμηλης ανάλυσης της οθόνης του(κατα τ αλλα καλο φαίνεται). Αλλα αποτι βλέπω δεν έχεις και πολλες εκδοχες.. Προτείνω να πας απο ενα Πλαισιο να δεις και πιο θα σου αρεσει περισσοτερο στο χερι ;-)
DeathGuard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το xperia πιστευώ θα έχει λίγο καλύτερη οθόνη επειδή είναι led-backlit.Έχεις δίκο θα πάω να τα δω.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Jason 93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το xperia πιστευώ θα έχει λίγο καλύτερη οθόνη επειδή είναι led-backlit.Έχεις δίκο θα πάω να τα δω.Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εχει καλυτερη οθονη γιατι ναι μεν εχει ιδια ανλυση με το lg αλλα σε μικροτερη οθονη. Πιο συγκεκριμενα το xperia εχει 165 pixels ανα ιντσα ενω το lg 144. Μπορει να μην ακουγεται μεγαλη η διαφορα αλλα στο ματι φαινεται. 165dpi ηταν η αναλυση του πρωτου iphone και αλλων γνωστων κινητων οπως το galaxy ace που εχω και εγω.
DeathGuard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άρα σε ότι αφορά την οθόνη καταλήγουμε στο xperia οκ! Edit:Αυτό πως σας φαίνεται? Samsung S5830 Galaxy Ace Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2012 από DeathGuard
IHateLove Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 τίποτα το ιδιαίτερο, δες μια για Xperia U.
DeathGuard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το U το έχει το πλαίσιο 280 ευρώ ξεφεύγει πολύ δηλαδή...
IHateLove Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1799147/Sony-Xperia-U.html 205 + 8ευρώ μεταφορικά 213ε συνολικά
DeathGuard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Έιπα από την αρχή ότι η επιδότηση είναι από vodafone,κοινώς μπορώ να πάρω κινητό μόνο από πλαίσιο και vodafone.Καλό είναι να διαβάζουμε και τα προηγούμενα πόστ πριν γράψουμε.
kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το Galaxy Ace είναι ένα τίμιο τηλέφωνο. Εγώ στην θέση σου αυτό θα έπαιρνα.
IHateLove Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Έιπα από την αρχή ότι η επιδότηση είναι από vodafone,κοινώς μπορώ να πάρω κινητό μόνο από πλαίσιο και vodafone.Καλό είναι να διαβάζουμε και τα προηγούμενα πόστ πριν γράψουμε. έχεις 2 επιλογές 1) να αγοράσεις κινητό στα 200 ευρώ περίπου , όση είναι και η επιδότηση, το οποίο δεν θα λέει καθόλου 2) να βάλεις άλλα 80ευρώ και να πάρεις ένα κινητό που θα είναι αρκετά καλό και ολίγων επίκαιρο. στην Vodafone δεν έχεις πολλές επιλογές, αναγκαστικά θα πας σε αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42227.action όπως είπε και ένας από πάνω στα Plaisio θα μπορούσες να κοιτάξεις και αυτό http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Ray-Black-and-Ginius-Driver--Panic-GR-Android-XPERIA-RAY-BL.htm Xperia RAY > Galaxy Ace στα χαρακτηριστικά αλλά προσωπικά μάλλον θα έπαιρνα το Galaxy Ace γιατί είναι ποιο ωραίο. Παιδιά καλησπέρα ...η ποιότητα της οθόνης νομίζω είναι η βασική μου προτεραιότητα. πρόσεχε λίγο στην Vodafone γιατί έχει αρκετά κινητά με 5Μpx κάμερα (καλά είναι 5) ΑΛΛΑ έχουν 256κ χρώματα ή η οθόνη θα είναι 4" και ανάυση 400x600
privateer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά θα σου πρότεινα να δείς το ΝΟΚΙΑ 610. Πολύ πιο γρήγορο και όμορφο απο αυτά τα φτηνά androind κινητά συν έξτρα δωρεάν εφαρμογές και χάρτες απο ΝΟΚΙΑ. Όσο για το Galaxy Ace το έχει η ξαδελφή μου και είναι τραγικό.Η οθόνη δε άθλια. http://allaboutwindo..._Lumia_6101.php
ask Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 εγω το galaxy s plus εχω..το ειχε το multirama προσφατα με 230 ευρω.δεν ξερω αν ισχυει ακομα.πολυ καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα