Hal9000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Η Amazon δεν είναι τυχαία πλατφόρμα. Εγω που είμαι prime member, μου δίνει δωρεάν αποστολή 2-ημερών σε ότι αγοράσω, δωρεάν πρόσβαση στο amazon instant video (ταινείες, σειρές) και φυσικά δανείζει δωρεάν πολλά βιβλία. Στο ipad πάλι, δεν έχω τίποτα. Ααα, μου έδωσαν το άσχημο παπάκι για βιβλίο. Εφαρμογές πάλι, ξέρω ότι αρκέτες υπάρχουν ήδη στο amazon (από google market). Και μετά είναι αρκετά εύκολο να βάλεις μόνος σου το market. Αν βάλουμε στην συνταγή και την τιμή, δεν νομίζω να είναι κανείς παραπονεμένος. Ναι ααλλά φαντάζομαι δε μένεις Ελλάδα που δεν υπάρχει amazon prime (μακάρι να υπήρχε).
remalis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κρίμα πάντως, μόνο τα tablet αναβαθμίσανε. Τα kindle τπτ...
fylatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κρίμα πάντως' date=' μόνο τα tablet αναβαθμίσανε. Τα kindle τπτ...[/quote'] Πλακα κανεις ετσι; Τα Paperwhite τα ειδες; Δεν υπαρχει η οθονη και αυτο το λεω σαν χρηστης 3ων γενιων E ink
Vasilisxd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αισθάνομαι πολύ "περίεργα" που έδωσα τόσα λεφτά για το ipad 3. Ας πρόσεχα. "Δεν υπάρχει" κατοχος iPad που να αισθάνεται έτσι
remalis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πλακα κανεις ετσι; Τα Paperwhite τα ειδες; Δεν υπαρχει η οθονη και αυτο το λεω σαν χρηστης 3ων γενιων E ink Ωχ σωστός. Είμαι στο κινητό και δεν είδα όλη τη παρουσίαση. Όντως φαίνονται τουμπανα. Γκαμωτεν. Ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει το δικό μου.
nfsmw_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 moderator(s) θελει μια μικρη διορθωση,λεει Texaw Instruments αντι για Texas... By the way δεν απαντησε κανεις... Πως ο OMAP 4470 που ειναι διπυρηνος A9 συγκρινεται με τον tegra 3 που ειναι τετραπυρηνος Α9? Σε γραφικα εγω πιστευω η SGX544 στο ΟΜΑΡ 4470 θα ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την ulp geforce του tegra 3 ειδικα κιολας αφου θα εχει λιγοτερο φορτο εργασιας λογω του εξτρα αφιερωμενου επεξεργαστη 2d γραφικων...
FarCry Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At-cr3e7bxymdDZmc3hOdVhlTTczZC1tUTUtQ3I2aFE#gid=0 moderator(s) θελει μια μικρη διορθωση,λεει Texaw Instruments αντι για Texas... By the way δεν απαντησε κανεις... Πως ο OMAP 4470 που ειναι διπυρηνος A9 συγκρινεται με τον tegra 3 που ειναι τετραπυρηνος Α9? Σε γραφικα εγω πιστευω η SGX544 στο ΟΜΑΡ 4470 θα ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την ulp geforce του tegra 3 ειδικα κιολας αφου θα εχει λιγοτερο φορτο εργασιας λογω του εξτρα αφιερωμενου επεξεργαστη 2d γραφικων... ειναι 2 φορες πιο γρηγορη. μη το πιστευεις ισχυει 1
karajim80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι να μπορουσαμε να τα αγορασουμε κιολας... Μονο με βολτουλα στην αμερικη τα αγοραζεις... Ενα τσιγαρο δρομος ειναι...
headachegr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 και να το φέρεις από USA, δε νομίζω να μπορείς να δουλέψεις το store εδω στην Ευρώπη μου φαίνεται... τουλάχιστον για τώρα ε?
nfsmw_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 και να το φέρεις από USA, δε νομίζω να μπορείς να δουλέψεις το store εδω στην Ευρώπη μου φαίνεται... τουλάχιστον για τώρα ε? Της amazon δεν νομιζω...αν και σιγουρα θα βγει τροπος για να του περασες play store αρα δεν εισαι χαμενος...
Hal9000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως jelly bean μπαίνει κανονικότατα στο προηγούμενο kindle fire 2
kallair Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 όντως. αυτο θα πόσταρα τώρα. άνετα μπορείς να το μεταμορφώσεις σε ένα καθαρό android tablet. έριξα μια ματιά στο xda και είδα πολλά builds με CM10.
aiolos.01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Και όλα με διαφημίσεις. Και όταν λέω όλα εννοώ όλα ! Αυτό ξέχασε να μας το πεί ο κυρ Μπέζος.
21century Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλέπω ακόμα να εμφανίζεται σε ευρωπαικά καταστήματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα