akisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Review της M2752D Το site κατά τύχη το βρήκα, δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο. Ο reviewer γκρινιάζει για το χαμηλό κοντράστ και το επίπεδο μαύρου..
harmteo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω προσφατα εδωσα την lg 2486L πηρα την ips LG 2755 και μπορω να πω οτι εγω μεινει απογοητευμενος απο τις γωνιες αντιθεσης και ειδικα απο την αποδοση του μαυρου! η 24αρα που ειχα ειχε απιστευτη ευκρινεια και μαυρο, μη πω οτι ειχε και καλυτερες γωνιες θεασης παρολο που ηταν και 3ετιας... προς το παρον ενα εχω να πω.. IPS sucks. Μεχρι και να την πουλησω σκεφτομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 καλύτερες γωνίες θέασης το TN Panel της παλιάς σου 24αρας από το 27αρι με IPS? ok...
Sirios8e Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω προσφατα εδωσα την lg 2486L πηρα την ips LG 2755 και μπορω να πω οτι εγω μεινει απογοητευμενος απο τις γωνιες αντιθεσης και ειδικα απο την αποδοση του μαυρου! η 24αρα που ειχα ειχε απιστευτη ευκρινεια και μαυρο, μη πω οτι ειχε και καλυτερες γωνιες θεασης παρολο που ηταν και 3ετιας... προς το παρον ενα εχω να πω.. IPS sucks. Μεχρι και να την πουλησω σκεφτομαι. Eυτυχως που μας ενημερωσες για να μην την πατησουμε κι'εμεις. Πουλησε την, παρε dell με ips, και ξαναγραψε ενα σχολιο, γιατι μου φαινετε μονο αυτες και οι fujitsu αξιζουν.
harmteo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 καλύτερες γωνίες θέασης το TN Panel της παλιάς σου 24αρας από το 27αρι με IPS? ok... ναι φιλε αφου τις δουλευα διπλα διπλα μια βδομαδα...κυριως λογω του πεντακαθαρου μαυρου της 24αρας.
ninos30 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου καλέ δεν ισχυρίζομαι ότι λες ψέμματα αφού αφορά αγορά σου. Αλλά αυτά τα 2 που λες απλά δεν γίνεται να συμβαίνουν. Είναι σαν να αναιρείς όλα αυτά που ισχύουν σε όλους τους άλλους. Μήπως δεν την έχεις ρυθμίσει σωστά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ναι φιλε αφου τις δουλευα διπλα διπλα μια βδομαδα...κυριως λογω του πεντακαθαρου μαυρου της 24αρας. δεν σχολίασα το μαύρο, απλά τις γωνίες θέασης, διότι δεν υπάρχει περίπτωση το TN panel να έχει μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα panels...
harmteo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν σχολίασα το μαύρο, απλά τις γωνίες θέασης, διότι δεν υπάρχει περίπτωση το TN panel να έχει μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα panels... δεν σχολιασες το μαυρο αλλα τις γωνιες θεασης? μεγαλε αυτα τα δυο ειναι το ιδιο πραγμα. θεωρητικα το ips panel μας δινει 178/178 γωνιες θεασης για να μην εχουμε χρωματικες αλλοιωσεις οπως στα tn panel που ειναι 170/160 . οταν εγω εχω δυο διαφορετικα panel στο γραφειο μου και με το παω σε μια κλιση 160 μοιρων και χανονται τα χρωματα και απο τις δυο οθονες ποσο μαλλον τις ips γιατι σου ειπα για το μαυρο της 24αρας και την ευκρινεια της τοτε τι γωνιες θεασης μου λες μετα. εχεις δει ποτε διαφορα super amoled οθονης σε κινητο με οποιοδηποτε αλλο κινητο που δεν χρησιμοποιει super amoled? δες και θα καταλαβεις διαφορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν σχολιασες το μαυρο αλλα τις γωνιες θεασης? μεγαλε αυτα τα δυο ειναι το ιδιο πραγμα. θεωρητικα το ips panel μας δινει 178/178 γωνιες θεασης για να μην εχουμε χρωματικες αλλοιωσεις οπως στα tn panel που ειναι 170/160 . οταν εγω εχω δυο διαφορετικα panel στο γραφειο μου και με το παω σε μια κλιση 160 μοιρων και χανονται τα χρωματα και απο τις δυο οθονες ποσο μαλλον τις ips γιατι σου ειπα για το μαυρο της 24αρας και την ευκρινεια της τοτε τι γωνιες θεασης μου λες μετα. εχεις δει ποτε διαφορα super amoled οθονης σε κινητο με οποιοδηποτε αλλο κινητο που δεν χρησιμοποιει super amoled? δες και θα καταλαβεις διαφορα. στην 27αρα η απόδοση του μαύρου χαλάει διότι δεν έχει καλό contrast η συγκεκριμένη, στα TN Panels χαλάνε ΟΛΑ τα χρώματα όταν δεν κοιτάς την οθόνη από μπροστά, μεγάλη διαφορά... τι εννοείς ευκρίνεια? όλες οι TFT έχουν μια χαρά ευκρίνεια εφόσον είναι επιλεγμένη η native ανάλυση και δεν γίνεται χρήση του D-Sub για σύνδεση με το PC αν εννοείς το χάλια DPI λόγω του 1920Χ1080 σε 27αρι τότε φταις εσύ, ήξερες τι αγόραζες από πριν, λογικό είναι το 24αρι με την ίδια ανάλυση να ειναι πιο λεπτομερές... όλα τα κινητά με amoled έχουν oversaturated χρώματα...
ninos30 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θα επιμείνω ΚΑΙ για το μαύρο. Δεν έχω πετύχει πουθενά να μιλάνε για ΤΝs με καλό μαύρο και άσπρο. Greish and Yellowish τα λένε παντού. Κι αν κάποιος ψάχνει για to καλύτερο μαύρο πάει σε VA panel. Γιαυτό μιλάω για σωστή ρύθμιση της οθόνης.
harmteo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θα επιμείνω ΚΑΙ για το μαύρο. Δεν έχω πετύχει πουθενά να μιλάνε για ΤΝs με καλό μαύρο και άσπρο. Greish and Yellowish τα λένε παντού. Κι αν κάποιος ψάχνει για to καλύτερο μαύρο πάει σε VA panel. Γιαυτό μιλάω για σωστή ρύθμιση της οθόνης. δυστυχως εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δεν μπορεσα να το κανω να φαινεται καλυτερο. τωρα αν εχουν καποια αλλη αποδοση στα χρωματα οι 27αρες οπως λες εσυ εγω δεν το ηξερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα