LongTom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 To Paperwhite ειναι σαφως καλυτερο απο το Νook. Πολυ καλη και η τιμολογηση επισης. Το θεμα ειναι να το φερουν συντομα και Ευρωπη, διοτι στην αρχη θα κυκλοφορει μοναχα για Αμερικη. Τα Nook είναι στην θεωρία κατώτερα(ίσως όχι και τόσο με το εξαίσιο root)γιατί στην ουσία είναι περσινά μοντέλα. Η kobo μόλις έβγαλε και αυτή ένα reader στις 6",το Glo.Τώρα θεωρητικά έχει κάποια πράγματα που δεν θα έχει ποτέ το Paperwhite,όπως microsd και ανοικτό περιβάλλον. Από εκεί και πέρα από την θεωρία στην πράξη έχει διαφορά.Πρέπει να δούμε κάποια συγκριτικά reviews για να δούμε εάν είναι τόσο καλό όσο λέει το paperwhite. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μείωσε την χωρητικότητα σε μόλις 2giga στο μοντέλο ναυαρχίδα και δίχως microsd είναι άλλο ένα μεγάλο μείον(βρωμάει από μακρυά η υστερία να προωθήσουν το "cloud"). Οποτε αν οχι το kindle λογο format πιο ereader υποστηριζει τα παντα; Από ότι θυμάμαι τα pocketbook υποστηρίζουν όλα τα διαδεδομένα φορματ. Από βιβλία Ελληνικού κειμένου πώς τα πάει αλήθεια η σχετική αγορά τους; Υπάρχει ικανοποιητική ποσότητα γιατί φοβάμαι πως όχι! Μην περιμένεις πολλά από την ελληνική αγορά.Εάν δεν ξέρεις καλά αγγλικά ίσως να μην συμφέρει κιόλας να πάρεις συσκευή μόνο για διάβασμα(ιδίως όταν μεγάλο μέρος των βιβλίων που προσφέρονται είναι σε pdf μορφή).
eAnagnostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Τα νέα Kindle υποστηρίζουν Kindle Format 8 (το αντίστοιχο του EPUB3). Το ότι επιμένουν στις 6 ίντσες έχει μια λογική. Αφενός είναι πολύ φορητές, αφετέρου τα e-books λογοτεχνίας και δοκιμίου είναι πια σχεδόν αποκλειστικά σε reflowable formats, ePUB ή mobi (KF8)
FarCry Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τα νέα Kindle υποστηρίζουν Kindle Format 8 (το αντίστοιχο του EPUB3). Το ότι επιμένουν στις 6 ίντσες έχει μια λογική. Αφενός είναι πολύ φορητές, αφετέρου τα e-books λογοτεχνίας και δοκιμίου είναι πια σχεδόν αποκλειστικά σε reflowable formats, ePUB ή mobi (KF8) απο οτι διαβασα το kindle format 8 ειναι epub+mobi http://www.pigsgourdsandwikis.com/2012/01/kf8-is-nothing-more-than-epub-with-mobi.html
CosmosKGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως, απ' όσο κατάλαβα, ΔΕΝ πρέπει να δίνει κανέναν τίτλο με Ελληνικό κείμενο (η επίσημη Amazon αγορά και στο δικό της φορμάτ). Άσε που δεν σου προσφέρει καν κάποιο τρόπο, πουθενά όμως, στο να μπορείς να ψάξεις, με κάποια ιδιαίτερα κριτήρια, τα διαθέσιμα βιβλία. Ένα τέτοιο π.χ. θα μπορούσε να είναι η γλώσσα. Το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό! Καλά όσοι ξέρουν από ένα επίπεδο και πάνω Αγγλικά, οι υπόλοιποι δηλαδή γιατί να μην μπορούν και αυτοί κάπως;! Π.χ. τα παιδιά μέχρι κάποια ηλικία ή και οι κάπως πιο ηλικιωμένοι...
gregdel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γνωρίζει κανείς από την εμπειρία του αν το Kindle είναι κλειδωμένο? Θέλω να πω το εξής! Αν αγοράσει κανείς kindle από το amazon.co.uk (μέ παραλαβή σε αγγλική διέυθυνση γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα) μπορεί να το συγχρονίσει με το λογαριασμό του που έχει βιβλία αγορασμένα από το amazon.com? Στο helpdesk μου είπαν ότι αυτό γίνεται, αλλά θέλω να ξέρω αν έχει κανείς τέτοια εμπειρία! Γιατί βιβλία μπορούμε να αγοράσουμε μόνο από το αμερικάνικο άμαζον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα