Προς το περιεχόμενο

προβλημα με backtrack

g64m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες....επειδη ειμαι ντιπ τουβλο με το συγκεκριμενο προγραμμα θελω επειγοντως την βοηθεια σας.....

εχω δει πολλα βιντεο αλλα και παλι δν εχω καταλαβει πως το κανουμε εγκατασταση....

μηπως μπορει κανενας να μου εξηγησει πως το κατεβαζουμε,ανοιγουμε,κανουμε εγκατασταση,χρησιμοποιηουμε κ.τλ βημα βημα?

εχω dell inspiron,windows 7

θελω να χακαρω ρουτερς,οχι πως δν εχω εγω δικο μου απλως θελω να δω αν δουλευει κ πως γινεται...

οποιος εχει την ορεξη να μαθει δυο πραγματα σε εναν (αχρηστο) αρχαριο αναλυτικα τοτε τον ευγνομονω..

ευχαριστω πολυ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hksm.jpg

Θα σου πω το πρώτο βήμα-κόλπο.

Κατεβάζεις το iso και το καις σε ένα dvd σαν image (οχι σαν απλο αρχείο και επισης δεν το αποσυμπιέζεις).

Μετά κάνεις boot απο αυτό, δηλαδή ξεκινας τον υπολογιστή απο το dvd και οχι απο το σκληρό δίσκο.

Σημείωση το BT θα δουλέψει σε συγκεκριμένο hardware άμα έχεις ATI κάρτα γραφικών και broadcom WiFi μην το δοκιμάσεις ειδικά στο άμα το μοντέλο σου είναι το 1564

Σημείωση το BT θα δουλέψει σε συγκεκριμένο hardware άμα έχεις ATI κάρτα γραφικών και broadcom WiFi μην το δοκιμάσεις ειδικά στο άμα το μοντέλο σου είναι το 1564

ναι φιλε ειναι ATI...δλδ δεν γινεται? θα μου κανει ζημια?

Δεν θα κάνει ζημιά,απλά αν δεν είναι συμβατή η κάρτα δεν θα φορτώσει ή θα έχει άθλια γραφικά.

Αν δεν είναι συμβατή η κάρτα wifi τότε απλά δεν θα δουλέψει.

Ετσι και αλλιως θα χρειαστεις ξεχωριστη wifi καρτα για να κανεις οποιαδηποτε σοβαρη δουλεια με το ΒΤ, και μαλιστα οχι οποια κι οποια, αλλα που να υποστηριζει packet injection. Θα σου παει κανα 25ρι ευρω.

Για τα γραφικα σε παλιες ΑΤΙ δεν εχω προβλημα. Καινουριες δεν εχω, αλλα μαλλον θα λυθει και αυτο με την επομενη εκδοση του ΒΤ. Στη χειροτερη ανεχεσαι τη χαμηλη αναλυση

Ετσι και αλλιως θα χρειαστεις ξεχωριστη wifi καρτα για να κανεις οποιαδηποτε σοβαρη δουλεια με το ΒΤ, και μαλιστα οχι οποια κι οποια, αλλα που να υποστηριζει packet injection. Θα σου παει κανα 25ρι ευρω.

Για τα γραφικα σε παλιες ΑΤΙ δεν εχω προβλημα. Καινουριες δεν εχω, αλλα μαλλον θα λυθει και αυτο με την επομενη εκδοση του ΒΤ. Στη χειροτερη ανεχεσαι τη χαμηλη αναλυση

και πως μπορω ν δω αν ειναι συμβατη η καρτα wi -fi mou?

και πως μπορω ν δω αν ειναι συμβατη η καρτα wi -fi mou?

Θα πρεπει να βρεις τι chipset εχει και να το ελεγξεις στο site του BT που εχουν λιστες με συμβατες καρτες. Η απλα τρεχεις το ΒΤ και βλεπεις αν η καρτα σου εχει αναγνωριστει και αν μπορεις να συνδεθεις σε καποιο δικτυο. Νομιζω το δευτερο ειναι πιο ευκολο. Αν δεν τη δει αμεσως δεν θα σου προτεινα να το σκαλισεις παραπερα να την κανεις να δουλεψει. Ειδικα αν το θες για πειραματα με wireless cracking που ετσι και αλλιως δεν ειναι καταλληλη ακομα και αν εχει αναγνωριστει σωστα

• 1 μήνα μετά...

Προσπαθω να δω τι μπορω να κανω με macbook pro και backtrack εκτος απο virtual machine και usb wireless card υπαρχει τελικα δυνατοτητα να το τρεξω σε live usb μπας και γλιτωσω την ερευνα της wifi card μιας και βρισκομαι σε ενα κωλοχωρι της Ιταλιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...