Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaPad G570GH 15.6'', Intel Dual Core B800, 2GB, 320GB, free DOS (Χωρίς Λειτουργικό) 299.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν από λίγο το τσίμπησα το lenovo g575gh freedos (amd c50)

με 265€ τελική στα Makro (Πέτρου Ράλλη & Κηφισός, Ρέντη)

Έχει στην ίδια τιμή με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και ένα compaq CQ57-499EV

Στην συσκευασία έχει και cd με drivers για windows 7 και η εγκατάσταση γίνεται και από usb (εμφανίζεται όταν το συνδέσεις). Μια χαρά

http://www.notebookc...ok.51634.0.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαπιο το λαπτοπ.δεν αξιζει για κανενα λογο τα 300 ευρω

Εχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο ή και το ίδιο στα 299 € μιας και του daddy μου δεν του περισσεύουν πλέον χρήματα?

πριν από λίγο το τσίμπησα το lenovo g575gh freedos (amd c50)

με 265€ τελική στα Makro (Πέτρου Ράλλη & Κηφισός, Ρέντη)

Έχει στην ίδια τιμή με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και ένα compaq.

Στην συσκευασία έχει και cd με drivers για windows 7 και η εγκατάσταση γίνεται και από usb (εμφανίζεται όταν το συνδέσεις). Μια χαρά

Φοβερά καλή τιμή για 15άρι...Μονο που στο Makro δεν μπορεί να ψωνίσει ο καθένας...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

τελική (215 συν ΦΠΑ)

έχω την αίσθηση ότι δεν έχει HDMI. Εάν ισχύει είναι τεράστιο μειονέκτημα.

Δημοσ.

Το λαπτοπ δεν αξιζει ΑΛΛΑ δεν υπαρχει καποιο προσιτο και καλο, ειναι εντυπωσιακο πως περσυ που εψαχνα εβρισκες καποιες αξιολογες προτασεις στο 350+ τωρα μια ματια που εριξα δεν υπαρχει τιποτα!

Φανταστειτε το Lenovo G560AL που ειναι η ελαχιστη αξιοπρεπης προταση περσυ αν θυμαμαι καλα το εβρισκες 369 και φετος απο 420!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ δεν αξιζει ΑΛΛΑ δεν υπαρχει καποιο προσιτο και καλο, ειναι εντυπωσιακο πως περσυ που εψαχνα εβρισκες καποιες αξιολογες προτασεις στο 350+ τωρα μια ματια που εριξα δεν υπαρχει τιποτα!

Φανταστειτε το Lenovo G560AL που ειναι η ελαχιστη αξιοπρεπης προταση περσυ αν θυμαμαι καλα το εβρισκες 369 και φετος απο 420!!!

Για τους γνωστούς λόγους super-duper πράγματα που μπορούμε να τ' αγοράσουμε όλοι χωρις πολλή σκέψη τέλος πλέον στην Ελλάδα...Δυστυχώς...

Γι' αυτό πρέπει να αρκεστουμε σ'αυτά που μας προσφέρει πλέον η αγορά αναζητώντας το καλύτερο στα -λίγα πλέον-χρήματα που μπορουμε να διαθέσουμε...

Το συγκεκριμένο laptop όπως και αυτό του makro για όλες τις βασικές ανάγκες φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών κλπ είναι κάτι παραπάνω από τέλειο σ' αυτή τιμή ειδικά αν ξοδέψουμε ακόμα 18 € για 4 GB επί πλέον μνήμης (http://www.skroutz.g...CL9-SODIMM.html)...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα είναι μια χαρά αγορά αρκεί να ξέρεις τι ζητάς. Δεν θα το πάρεις για να παίξεις παιχνίδια. Σερφάρισμα, ταινίες, μουσικη και καμιά εργασία για φοιτητές.

Δημοσ.

παντως στα 319 μπορειτε να δειτε κι αυτο:

http://www.cosmodata.gr/product/151078/notebook-fujitsu-lifebook-ah531-15-6-led-ke-hdmi

και στα 335 αυτο:

http://www.cosmodata.gr/product/151546/notebook-fujitsu-ah531-me-mnimi-4gb-ke-disko-500gb-apoklistika-stin-cosmodata

μαλιστα χτες πηγα να παραγγειλω το πρωτο για μια γνωστη και επειδη ειχε εξαντληθει μου εδωσαν το δευτερο στην τιμη του πρωτου. οποτε ειδικα για το δευτερο στα 319 πιστευω ειναι πολυ καλο value for money!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάποιος/α φίλος/η γνωρίζει αν υπάρχουν ακόμα Lenovo g575 στο Makro Ρέντη;

Με την ευκαιρία: στο μυαλό μου παίζει και ο G570 (που έρχεται 2ος λόγω +€55, αν υποθέσουμε ότι βρω/μπορέσω ν' αγοράσω από Makro). Αν αγνοήσουμε τη διαφορά στην τιμή, υπάρχει κάτι που να κάνει τον έναν να υπερτερεί σε σχέση με τον άλλον; Διαβάζω για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (+~1ώρα αν θυμάμαι καλά) με τον amd - αν ισχύει είναι ένα ακόμα + στην υποκειμενική μου προτίμηση για amd. Εκτός απ' αυτό, σωστά σκέφτομαι ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ (ουσιαστικά) amd c-50 vs. intel Β800 (+ ati vs. intel graphics);

Επίσης, δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει κάποιον: μετά από προσπάθεια ν' αγοράσω άμεσα το ένα ή το άλλο από τα link που ποστάρησε o Alxnks την ίδια μέρα, δε βρήκα απόθεμα στον πρώτο (για αδιευκρίνιστο χρονικό ορίζοντα) ούτε ανταπόκριση για διαπραγμάτευση τιμής (μετρητοίς!) στον δεύτερο. Τώρα ο πρώτος δεν υπάρχει και ο δεύτερος είναι υπό παραγγελία, αλλά τουλάχιστον για τον δεύτερο είναι καλό να έχει υπόψη όποιος ενδιαφέρεται ότι το €319 δεν είναι αυτονόητο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Κάποιος/α φίλος/η γνωρίζει αν υπάρχουν ακόμα Lenovo g575 στο Makro Ρέντη;

Με την ευκαιρία: στο μυαλό μου παίζει και ο G570 (που έρχεται 2ος λόγω +€55, αν υποθέσουμε ότι βρω/μπορέσω ν' αγοράσω από Makro). Αν αγνοήσουμε τη διαφορά στην τιμή, υπάρχει κάτι που να κάνει τον έναν να υπερτερεί σε σχέση με τον άλλον; Διαβάζω για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (+~1ώρα αν θυμάμαι καλά) με τον amd - αν ισχύει είναι ένα ακόμα + στην υποκειμενική μου προτίμηση για amd. Εκτός απ' αυτό, σωστά σκέφτομαι ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ (ουσιαστικά) amd c-50 vs. intel Β800 (+ ati vs. intel graphics);

Επίσης, δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει κάποιον: μετά από προσπάθεια ν' αγοράσω άμεσα το ένα ή το άλλο από τα link που ποστάρησε o Alxnks την ίδια μέρα, δε βρήκα απόθεμα στον πρώτο (για αδιευκρίνιστο χρονικό ορίζοντα) ούτε ανταπόκριση για διαπραγμάτευση τιμής (μετρητοίς!) στον δεύτερο. Τώρα ο πρώτος δεν υπάρχει και ο δεύτερος είναι υπό παραγγελία, αλλά τουλάχιστον για τον δεύτερο είναι καλό να έχει υπόψη όποιος ενδιαφέρεται ότι το €319 δεν είναι αυτονόητο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Ο C-50 είναι "αθλιος" επεξεργαστής, με την έννοια ότι είναι netbook επιδόσεων. Κανει (δεν κανει) για internet και απλή χρήση (facebook, youtube). Σώζεται λίγο ώς συνδιασμός με την ΑΤΙ.

Τα αποτελέσματα του CPUbenchmark.net (το site αναφοράς για επεξεργαστές).

AMD C-50 σκορ 455

Intel B800 σκορ 1391

Κοινώς ο intel Β800 είναι 3 φορές πιο γρήγορος και καθόλα αξιοπρεπής και για άλλες βαρύτερες δουλειές (photoshop, autocad κτλ). Το βάθος χρόνου που θα θέλει αντικατάσταση είναι παρόμοιο επίσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...