Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται στα αποτελέσματα του google κάτω από το όνομα της ιστοσελίδας μου να φαίνεται ένα συγκεκριμένο κείμενο που θέλω εγώ και οχι ένα τυχαίο που μου βγάζει τώρα?

Δημοσ.

Αυτό που σου εμφανίζει τώρα στα αποτελέσματα για τη τη σελίδα σου, σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αν έχεις δηλώσει σωστά το meta tag description τότε εμφανίζει αυτό, αλλιώς εμφανίζει ότι βρει σαν κείμενο στη σελίδα σου.

Αν θες να καθοδηγήσεις το bot τότε οι λύσεις είναι εδώ: http://support.googl...88472&ctx=topic

Edit: Αν η σελίδα που αναφέρεσαι είναι αυτή στην υπογραφή σου, τότε λογικό είναι να μη σου βγάζει σωστή περιγραφή, γιατί δεν το δηλώνεις πουθενά.

Δημοσ.

Αυτό που σου εμφανίζει τώρα στα αποτελέσματα για τη τη σελίδα σου, σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αν έχεις δηλώσει σωστά το meta tag description τότε εμφανίζει αυτό, αλλιώς εμφανίζει ότι βρει σαν κείμενο στη σελίδα σου.

Αν θες να καθοδηγήσεις το bot τότε οι λύσεις είναι εδώ: http://support.googl...88472&ctx=topic

Edit: Αν η σελίδα που αναφέρεσαι είναι αυτή στην υπογραφή σου, τότε λογικό είναι να μη σου βγάζει σωστή περιγραφή, γιατί δεν το δηλώνεις πουθενά.

Διάβασα το λινκ που μου έδωσες Gigenis αλλα θα ηθελα λιγη βοηθεια οσον αφορά τον τρόπο που θα μπορέσω να το κάνω για την σελίδα μου που βλέπεις στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Και να σε βοηθήσω δεν θα δεις μεγάλη διαφορά, καθώς λείπουν βασικά πράγματα από τη σελίδα σου. Σε πρώτη φάση βάλε το meta tag description στο head, και καθάρισε τη σελίδα από inline css και javascript, καθώς κι από τα τεράστια σχόλια μέσα στον κώδικα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα σας,

να ρωτησω κατι σχετικο...η google εχει καποιο οριο στις σελιδες αποτελεσματων που εμφανιζει?

Γιατι μου βγαζει μονο 65 σελιδες, 650 αποτελεσματα δηλαδη την στιγμη που εχει βρει καπου στις 700k.

Υπαρχει καποιος τροπος να δω περισσοτερες σελιδες με το συγκεκριμενο keywords?

Επισης κατι αλλο...υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου βρισκει την θεση του site σου στα αποτελεσματα της google?

Εχω βρει ενα που βαζεις το Url σου και την λεξη κλειδι που θες αλλα εχει οριο μεχρι τις 1000 πρωτες θεσεις.

Το site μου ειναι καινουριο και δυστυχως ο ανταγωνισμος σε συγκεκριμενες λεξεις κλειδια ειναι τεραστιος!

Το site μου ειναι αυτο στην υπογραφη μου, το εχω φτιαξει μονος μου και δεν ξερω αν το εχω κανει φιλικο στις μηχανες αναζητησης! Οποιος θελει μπορει να το δει και να μου δωσει και καμια συμβουλη!

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

>
<meta name="description" content=" Η περιγραφή που θες να φαίνεταιι " />

Παιδια καλημερα σας,

να ρωτησω κατι σχετικο...η google εχει καποιο οριο στις σελιδες αποτελεσματων που εμφανιζει?

Γιατι μου βγαζει μονο 65 σελιδες, 650 αποτελεσματα δηλαδη την στιγμη που εχει βρει καπου στις 700k.

Υπαρχει καποιος τροπος να δω περισσοτερες σελιδες με το συγκεκριμενο keywords?

Επισης κατι αλλο...υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου βρισκει την θεση του site σου στα αποτελεσματα της google?

Εχω βρει ενα που βαζεις το Url σου και την λεξη κλειδι που θες αλλα εχει οριο μεχρι τις 1000 πρωτες θεσεις.

Το site μου ειναι καινουριο και δυστυχως ο ανταγωνισμος σε συγκεκριμενες λεξεις κλειδια ειναι τεραστιος!

Το site μου ειναι αυτο στην υπογραφη μου, το εχω φτιαξει μονος μου και δεν ξερω αν το εχω κανει φιλικο στις μηχανες αναζητησης! Οποιος θελει μπορει να το δει και να μου δωσει και καμια συμβουλη!

Ευχαριστω πολυ!

βάλε

>
<meta name="description" content=" περιγραφή " />

το

>
<meta name="keywords" content=" μπλα , ντονγκ , ... " />

νομίζω ότι η google το υπολογίζει πολύ λίγο ή και καθόλου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...