alpo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μου αρέσει που το σκέφτεστε κι όλας... Για πονειρευτείτε λιγάκι...
Manos5686 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου...(δεν γνώριζα τι γινόταν με αυτούς και γι αυτό κιόλας ρώτησα και εδώ)
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μια απορία! όταν θέλεις να στείλεις κάτι ταχυδρομικώς, δεν υπάρχει επιλογή να το στείλεις με αντικαταβολή? δηλαδή για να το πάρει ο άλλος από τα ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσει και μετά τα ΕΛΤΑ σου δίνουν τα λεφτά. πως παει το σύστημα?
newtech Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μια απορία! όταν θέλεις να στείλεις κάτι ταχυδρομικώς, δεν υπάρχει επιλογή να το στείλεις με αντικαταβολή? δηλαδή για να το πάρει ο άλλος από τα ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσει και μετά τα ΕΛΤΑ σου δίνουν τα λεφτά. πως παει το σύστημα? Για ελλαδα ναι.. αλλα σκεψου να μην το παραλαβει.. πληρωνεις ΑΔΙΚΑ το ποσο + αν εχει εκτελονισμο στην χωρα που το στελνεις ΕΛΤΑ στην NIGERIA δυσκολα.
IHateLove Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 όχι έξω ρε, εδώ μιλάω, όχι πως θέλω να αγοράσω κάτι από ιδιώτη αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
newtech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 όχι έξω ρε, εδώ μιλάω, όχι πως θέλω να αγοράσω κάτι από ιδιώτη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ναι. Αν συμφονισουν και οι 2 σαφος και γινεται. Το θεμα ειναι απο προσοπικη εμπειρία καλητερα σε σιτε τυπου ebay ελληνικα οπου βλεπεις αξιολογισεις κτλ.
kostas_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όπου ακούτε την λέξη Νιγηρία: ΜΑΚΡΙΑ! Ούτε απ' έξω που λένε. Εγγυημένη απάτη. Τόσοι και τόσοι την έχουν πατήσει. Έχει καταντήσει κλισέ.
bakass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι να πω, διαβαζω μερικους να λενε "Τι εχεις να χασεις μωρε,και ποτε δεν ξερεις,πηγαινε ανοιξε εναν λογαριασμο και δωστου τον μπας και πεσεις σε ειδικη περιπτωση και στα βαλει,και,και,και". Και ρωταω εγω, εχετε πολλους γνωστους που εχουν κερδισει το τζοκερ? Μονο το χασιμο χρονου που εχετε για να ασχοληθειτε με τετοιου ειδους μηνυματα,ειναι αρκετο. Καποιος απο την Αμερικη θελει να στειλει στην Νιγηρια διαδρομο στο γιο του, και τον βρηκε στην χρυση ευκαιρια. κλαιω.... 1
CROM271 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παραξενευομαι που ακομα υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν αυτην την απατη. Δεν υπαρχει κατι πιο συνηθισμενο σε απατη απο αυτο...
kostas_dr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα παραξενευόμουν αν δεν υπήρχαν πλέον τέτοια άτομα.
tigergreg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παραξενευομαι που ακομα υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν αυτην την απατη. Δεν υπαρχει κατι πιο συνηθισμενο σε απατη απο αυτο... Μα ακριβως εκει πονταρουν και αυτοι. Στην αγνοια.... Ρε παιδια τι να πω, διαβαζω μερικους να λενε "Τι εχεις να χασεις μωρε,και ποτε δεν ξερεις,πηγαινε ανοιξε εναν λογαριασμο και δωστου τον μπας και πεσεις σε ειδικη περιπτωση και στα βαλει,και,και,και". Και ρωταω εγω, εχετε πολλους γνωστους που εχουν κερδισει το τζοκερ? Μονο το χασιμο χρονου που εχετε για να ασχοληθειτε με τετοιου ειδους μηνυματα,ειναι αρκετο. Καποιος απο την Αμερικη θελει να στειλει στην Νιγηρια διαδρομο στο γιο του, και τον βρηκε στην χρυση ευκαιρια. κλαιω.... Ελα ντε!! Εκτος και εισαι ισοβιτης και το κανης για να περναει η ωρα.....
bakass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ελα ντε!! Εκτος και εισαι ισοβιτης και το κανης για να περναει η ωρα..... Και αν εισαι ισοβιτης στην τελικη κανεις και τον νιγηριανο απο τις ΗΠΑ......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μια απορία! όταν θέλεις να στείλεις κάτι ταχυδρομικώς, δεν υπάρχει επιλογή να το στείλεις με αντικαταβολή? δηλαδή για να το πάρει ο άλλος από τα ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσει και μετά τα ΕΛΤΑ σου δίνουν τα λεφτά. πως παει το σύστημα? όχι έξω ρε, εδώ μιλάω, όχι πως θέλω να αγοράσω κάτι από ιδιώτη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. δεν γίνεται αντικαταβολή με εξωτερικό...
newtech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 δεν γίνεται αντικαταβολή με εξωτερικό... Στην ευρωζονη γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΛΤΑ? γιατί μου είχαν ρίξει άκυρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα