Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ

Δεν ξέρατε ή δεν σας είπανε πως όταν αγοράζεις Notebook παντρεύεσαι το HW? Εκτός από δίσκους/μνήμη? Τα υπόλοιπα ξεχάστε τα γιατί θα τα πληρώσετε χρυσαφι!

Δεν είματε κινητές βιβλιοθήκες να ξέρουμε τα πάντα. Και εδικά για κάτι τόσο εξειδικευμένο όσο τα laptop. Ένα γραμματάκι να αλλάζει στο part number και μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα εκεί μέσα. Οπότε

Καμια απαντηση για την δικια μου περιπτωση;αξιζει η αλλαγη;

δεν ξερω πως να το κανω τοτε!!

έχω Fujitsu Lifebook AH530 με επεξεργαστή Intel Pentium P6100 2.00GHz 2Core

μπορώ να βάλω άλλον επεξεργαστή? αν ναι τι μπορω να βάλω?

Τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπεία αλλιώς email στα κεντρικά. Πληροφορίες στα sites της HP / FJS

Υ.Γ.

Έχετε ποστάρει και σε λάθος section. Υπάρχει αντίστοιχο για laptops. Τι να πω μπορεί να έχει κανα guru εκεί που να τα ξέρει όλα απ' έξω...

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1
Δημοσ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ

Δεν ξέρατε ή δεν σας είπανε πως όταν αγοράζεις Notebook παντρεύεσαι το HW? Εκτός από δίσκους/μνήμη? Τα υπόλοιπα ξεχάστε τα γιατί θα τα πληρώσετε χρυσαφι!

Δεν είματε κινητές βιβλιοθήκες να ξέρουμε τα πάντα. Και εδικά για κάτι τόσο εξειδικευμένο όσο τα laptop. Ένα γραμματάκι να αλλάζει στο part number και μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα εκεί μέσα

Τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπεία αλλιώς email στα κεντρικά. Πληροφορίες στα sites της HP / FJS

Υ.Γ.

Έχετε ποστάρει και σε λάθος section. Υπάρχει αντίστοιχο για laptops. Τι να πω μπορεί να έχει κανα guru εκεί που να τα ξέρει όλα απ' έξω...

φιλαρακι αμα δεν σου αρεσει το post απλα μην ασχολησε ειδικα αμα εισαι ασχετος ενα λογο παραπανω...για cpu και Mobo αν συμβαδιζουν δεν μιλαμε? εδω που εχουμε κανει Post για cpu mobo δεν κανουμε post τις αποριες μας?

Δημοσ.

Άσχετος... μάλιστα. :fear:

ΟΚ λοιπόν θα σου έλεγα ότι αποσύρομαι από το thread, αλλά δεν είναι δικό σου. Μην τρολάρεις λοιπόν ξένα topics και άνοιξε ένα δικό σου ώστε να παραθέσεις όλες τις απορίες σου.

Και κοίταξε εκεί, να πεις και την ΜΒ που φοράει το laptop σου για να μπορέσει ένας "σχετικός" να σε βοηθήσει. Αν την βρεις κιόλας, βάλε μας κι ένα Link. A, ξέχασα... τα notebook parts είναι ΟΕΜ και δεν μπορείς να τα βρεις σε sites. Είναι custom παραγγελίες... Κρίμα...

Μέχρι τότε ξέρεις μόνο το laptop σου και πρέπει να αποταθείς αλλού.

Αν εσύ δεν κατάλαβες πως πόσταρα το παραπάνω για να βοηθηθείς περισσότερο, τότε μάλλον έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας. Σου εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου.

• Like 3
Δημοσ.

θα παρω καινουργιο λαπτοπ...ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια σας..και προπαντως ηρεμια ρε παιδια!!!!

και το ποστ δεν ειναι λαθος...εκανα μια ερωτηση για επεξεργαστη συγκεκριμενα το αλλο για τα λαπτοπ επικεντρωνεται στις συγκριση των τιμων και των επιδοσεων.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω στο laptop μου Intel επεξεργαστή.

Το laptop μου είναι αυτό

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905135

και έχω βρει ένα intel centrino από ένα χαλασμένο vaio

Θα λειτουργήσει?

Δεν του κανείς και ένα φόρματ ctrl alt delete

( διαφήμιση Vodafone )

Δημοσ.

Δεν κανει?

όχι φίλε μου σορρυ για το τρολαρισμα, δεν κάνει εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικες και υποδοχές έχουν οι intel και οι amd...

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...