bagelismar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Στο ξενοδοχείο που δουλεύω βρήκα ένα iphone 4S και μετά από 2 μήνες κ αφού τελείωσεη season και δεν το ζήτησε κανένας κ δεν ξέρω κ σε ποιον ανήκε λέω να το χρησιμοποιήσω. Αλλά δεν δέχεται ελληνικές κάρτες γιατί είναι κλειδωμένο ξέρει κανείς πως το ξεκλειδώνω?
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν βάλεις άλλη sim κάρτα, έχεις πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού;
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.iclarifie....php?enid=21501 http://iphoneblogr.c...ifications-fix/ http://iphoneblogr.com/2012/04/unlock-any-jailbroken-iphone-with-loktar_sun-sam-unlock-method/ δεν ξερω αν δουλευει στην αγγλια τα κινητα αυτα συνηθως τα δεινουν με ασφαλεια.αν πας εξωτερικο εγω θα ελεγα να μην το χρησιμοποιεις γενικοτερα ειναι μλκ για τον τουρισμο να λενε οτι και στην ελλαδα αφησα το κινητο μου και μου το κλεψαν..-ακομη και αν δεν το αναζητησε κανεις-
bagelismar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μου αναγνωρίζει τις άλλες sim και έτσι δεν μπορώ να το ενεργοποίησω γιατί του έκανα ένα restore επειδή είχε κωδικό κ δεν άνοιγε κ τώρα που κατάφερα κ το ανοιξα δεν μου δέχεται τι sim γιατί είναι κλειδωμένο λέει σε άλλο παροχο Το ξέρω φίλε συμφωνώ δουλεύω σε αυτό το ξενοδοχείο 6 χρόνια τώρα κ ότι βρίσκω επιστρέφεται γιατί έτσι είναι κ το σωστό αλλα κ το καλό για το όνομα του ξενοδοχείου που δουλεύω. Αλλά τι να κάνω να το αφήσω στο ντουλάπι η να το πετάξω; Εγώ φταίω που ο άλλος δεν είχε το μυαλό του κ παράτησε το κινητό του πάνω σε ένα τραπέζι; :/ Το ξέρω φίλε συμφωνώ δουλεύω σε αυτό το ξενοδοχείο 6 χρόνια τώρα κ ότι βρίσκω επιστρέφεται γιατί έτσι είναι κ το σωστό αλλα κ το καλό για το όνομα του ξενοδοχείου που δουλεύω. Αλλά τι να κάνω να το αφήσω στο ντουλάπι η να το πετάξω; Εγώ φταίω που ο άλλος δεν είχε το μυαλό του κ παράτησε το κινητό του πάνω σε ένα τραπέζι; :/ Πάντως θα προτιμούσα ένα τρόπο χωρίς να το κάνω jailbrake αν υπάρχει
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 κατα 99% δεν υπαρχει τροπος χωρις jailbreak.τι σε νοιαζει τo jailbreak?! απλα πιστευω οτι κυριως αγγλια τα χουν ασφαλισμενα και τα πουλανε σε αλλες χωρες για να παρουν τα λεφτα.τωρα το τι γινεται δεν το θυμαμαι.σιγουρα το Imei ειναι δηλωμενο σαν lost/stolen και στην αγγλια αν δεν κανω λαθος λειτουργει το συστημα με τους παροχους...
bagelismar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητό πάντως είναι αμερικανικό απ'ότι είδα απ'το IMEI του
iMarilina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ειναι CDMA, απο verizon ή sprint δε γινεται τιποτα. Αν ειναι t-mobile ή αλλη εταιρια που ειναι GSM γινεται με Gevey Ultra S. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα