Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα την απομακρυνση ενος προγραμματος-ιου δεν μπορω να ανοιξω σελιδα. Τα αλλα pc του δικτυου μου εχουν ιντερνετ αλλα οχι το δικο μου. Δεν ανοιγει ουτε η σελιδα του router.

To αυτοδιαγνωστικο των win7 μου λεει να επιβεβαιωσω τις ρυθμισεις συνδεσιμοτητας.

Εχετε καμμια ιδεα πως να διορθωθει το προβλημα?

Δημοσ.

Μου εδωσες την ιδεα και εκανα "Επαναφορα ρυθμισεων Ι.Ε". Τωρα δουλευει :)

Απορω ομως τι μπορει να ηταν αυτο που ειχε προκαλεσει αναστολη της λειτουργιας του.

Δημοσ.

Εννοω τι αλλαξες αυτες τις ρυθμισεις.

Μαλλον το προγραμματακι-ιος. Το συγκεκριμενο προγραμματακι μου εχει ξαναεμφανιστει αλλες 2-3 φορες αλλα δεν ειχε αλλαξει τις ρυθμισεις.

(Μυνημα της Ε.Α., πληρωσε 100€ με paysafe card για να ξεκλειδωθει ο υπολογιστης σου :lol:)

Δημοσ.

πολλα μπορουν να πειραχτουν για να μην σου ανοιγει σελιδα.απο το να μπει ενας proxy μεχρι να μην γινεται resolved τιποτα λογω πειραγμενου dnsκαι αλλα τοσα.μην το ψαχνεις καν.απειροι τροποι καποιος να κανει το pc Να μην ανοιγει σελιδες.

Δημοσ.

Απειροι τροποι μπορει να υπαρχουν γενικα, εδω ομως ειχαμε μια ξαφνικη περιπτωση χωρις εμφανη αιτια, πλην του προαναφερθεντος ιου.

Δημοσ.

Απειροι τροποι μπορει να υπαρχουν γενικα, εδω ομως ειχαμε μια ξαφνικη περιπτωση χωρις εμφανη αιτια, πλην του προαναφερθεντος ιου.

αυτο εννοοω .οτι ενας ιος εχει απειρους τροπους για να σου μπλοκαρει το ιντερνετ.απο το να σου αλλαζει τους dns Μεχρι να φτιαξει καποιο ακυρο route μεχρι να σου αλλαξει κατι στο αρχειο Hosts μεχρι να μπει καποιος proxy κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...