Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γμτ χθες ήμουν σε ταξί και προσπέρασα έναν που είχε διδυμακια κοριτσάκια περίπου 5-6 χρονών πίσω του τρικάβαλο και χωρίς κράνη εννοείται... τα λυπήθηκε η ψυχή μου.... pic or never happened
christiana78 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 το σκέφτηκα για να τον κάνω ρόμπα αλλά 1) δεν πρόλαβα και 2) αυτός δε ντρέπεται που το κάνει θα ντραπεί να τον βγαλω φωτο;....
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γμτ χθες ήμουν σε ταξί και προσπέρασα έναν που είχε διδυμακια κοριτσάκια περίπου 5-6 χρονών πίσω του τρικάβαλο και χωρίς κράνη εννοείται... τα λυπήθηκε η ψυχή μου.... Αυτό κοιτάς εσύ; Οι μαλακισμένες μαμάδες που κάθονται στη θέση του συνοδηγού και κρατούν το μωρό αγκαλιά, για να το έχουν για extra αερόσακο, σε περίπτωση στραβής, τι σου λένε; 1
άδικος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τη γλυτώνει ο τυπάς απ'τη συμμορία του Μιχαλολιάκου; 4
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τη γλυτώνει ο τυπάς απ'τη συμμορία του Μιχαλολιάκου; Άμα δει τίποτα τέτοιο ο Αδολφοτέτοιος, θα ...βραχυκυκλώσει! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 τρίζουν ήδη τα κόκκαλά του με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας ¨π
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παίζει να είναι ποιο παλιά και από τον θάνατο του Χίτλερ η φώτο.
άδικος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εγώ λέω παίζει να του κόψει κεφάλι, χέρια, πόδια & να κρατήσει το κορμό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεν απαγορέυεται να φοράς μπλούζα με το σήμα του Χίτλερ και να κυκλοφορείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις