deesnider Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αναρωτιέμαι πως οδηγεί με αυτά τα τακούνια Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Όση ώρα κοιτώ τη φωτογραφία, συνεχώς στα ...τακούνια επικεντρώνεται το βλέμμα μου...
marduc812 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά είχε μια εικόνα που έλεγε για τα τελευταία λόγια του Armstrong και του baumgartner και έλεγε στον Armstrong το είναι ένα μικρό βήμα για μένα κλπ κλπ και στον Felix έλεγε κάτι "dfgiuef iwuefoyheofiho wofi oweihfowi hfohf" (για το μικρόφωνο). Την έχει κάποιος η μπορεί να την βρει;
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Όση ώρα κοιτώ τη φωτογραφία, συνεχώς στα ...τακούνια επικεντρώνεται το βλέμμα μου... Μα καλά τι λένε; Αφού δεν υπάρχει όχημα. ΩΧ! ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ! (όπως η άλλη φωτογραφία με την κοπέλα στην παραλία και το σκάφος στο background) 1
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά είχε μια εικόνα που έλεγε για τα τελευταία λόγια του Armstrong και του baumgartner και έλεγε στον Armstrong το είναι ένα μικρό βήμα για μένα κλπ κλπ και στον Felix έλεγε κάτι "dfgiuef iwuefoyheofiho wofi oweihfowi hfohf" (για το μικρόφωνο). Την έχει κάποιος η μπορεί να την βρει; 2
mixalis@ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καρχαρίες στο New Jersey! The entire front of the building fell off!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις