firewalker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Έτσι. Γι' αυτό αγαπάμε την Apple, επειδή θεωρεί σημαντικές αυτές τις λεπτομέρειες. Της Apple προϊόν είναι; Για το MS Office μου έκανε. Τώρα δένει. Θυμάμαι πριν καμιά 12ρια χρόνια που μας είχαν αναθέσει να φτιάξουμε ένα εορτολόγιο την είχα και εγώ και πολύ άλλοι συνάδερφοι την δυνατότητα προαιρετικής συμπλήρωσης του έτους γέννησης. Μόνοι μας το σκεφτήκαμε. Εμάς κανείς δεν μας αγάπησε γι' αυτό. Γι' αυτό μάλλον τώρα (ευτυχώς tbh) δεν τρέφω λεπτά αισθήματα για καμία εταιρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εμάς κανείς δεν μας αγάπησε γι' αυτό. Επειδή θεωρεί σημαντικές αυτές τις λεπτομέρειες έγραψα. Όχι επειδή προσφέρει αυτές τις μοναδικές δυνατότητες.
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 το αστειο ποιο ειναι; οτι αυτο το σκεφτηκε μονος του ενας μαυρος; 1
Nikosgiann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εγω ζηταω κολλα,οταν εχω βγαλει σκονακι εξω,κ ερχετε ο επιτηρητης προς το μερος μου.ετσι τον αναγκαζω να γυρισει πισω να μου φερει κολλα.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις