kakofonixx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Krzywy Domekελλ αλλο ενα παρομοιο στη Πραγα 5
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καρκίνο σε αυτόν που το κανε σκέψου τι θα του έκανε η άτιμη για να τον φτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ μαζί του είμαι
santana99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου, καταρχήν την έβαλε για να δει την αντίδραση της, δεν το έκανε σκόπιμα πιστεύω αλλά από άγνοια όπως οι περισσότεροι που έχουν τούβλα στο κεφάλι τους αντί για μυαλό. (Μου θύμισε ένα βίντεο που είναι ένα μπάτσος στην αμερική και βγάζει βίντεο η γυναίκα του να δείξουν έναν γάτο που βρήκαν και τον χαρίζουν. Τον έχει δέσει από το λαιμό, τον γάτο ρε πάμε καλά;;; Σε κάποια φάση πάει να φύγει ο γάτος και ο άλλος ο μπετόβλακας το τραβάει και τον τρομάζει ακόμα περισσότερο οπου βγάζει ήχους (που σε κάνουν γενικά να λυπηθείς ένα ζώο) και έχει γαντζωθεί στο μπούτι του. Και τότε η βλάχα αμερικάνα αποκαλεί τον γάτο με το πρόσφατο όνομα που του δώσανε και σαν να μιλάει σε παιδί με ύφος "jaaaaaack, behaaave" νομίζει ότι θα καταλάβει ο γάτος ή και εγώ δεν ξέρω τι.) Κατα δεύτερον τι να κάνει από μόνη της/μόνος του η/ο γάτα/γάτος δλδ; Πολλοί δεν γουστάρουν γάτες επειδή δεν είναι υπάκουες ή γρατζουνάνε/παίζουν, ότι να'ναι. Ναι φίλε όταν θα φωνάξεις την γάτα και δεν θα έρθει και θα την πιάσεις από την ουρά επειδή είναι μικρό σε μέγεθος ζώο και μπορείς να το τιθασεύσεις τότε μην περιμένεις την επόμενη φορά να σε κοιτάει κατάματα, για σκέψου άμα ο σκύλος δεν ερχόταν (λυκόσκυλο) θα το τράβαγες από την ουρά; Δεν νομίζω. Συνεπώς ανακεφαλαιώνω την πρόταση μου, καρκίνο σε αυτόν που το έκανε, και σε αυτούς που είναι μαζί του! (ενημερωτικά δεν συμμετέχω άλλο στην ίδια συζήτηση γιατί προφανώς δεν θα έχει τέλος, δεν ξέρω αυτός που μιλάω απέναντι μου αν είναι διανοητικά καθυστερημένος ή και πάλι έχει απόψεις για κλάματα, έχω γνωρίσει και πολλούς από κοντά, ίσως πλέον κρύφτηκαν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, ίσως και όχι. τέλος πάντων δεν με αφορά αν θέλω κάπου να συμμετέχω σε συζήτηση θα συμμετέχω, εδώ είναι χώρος για φωτογραφίες μόνο)
ennoeitai Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ο άνθρωπος πήρε τη γάτα, σηκώθηκε απ'το σπίτι του και την πήγε *δεν ξέρω κι εγώ που τα έχουν αυτά*, πλήρωσε για να την πλύνει στο pet washer, αλλά είναι απ'αυτούς που μισούν τα ζώα και το έκανε για να δει τις αντιδράσεις της. Όπως λογικά και όλοι όσοι πάνε σε pet washer. Οκ. 3
isay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 η θεωρια της σχετικοτητας ακυρωθηκε ή απλώς επιβεβαιώθηκε η θεωρεία της Ασχετικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις