bnvdarklord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Οχι ρε μ@λακα... Ελεος!! ΥΓ: ΜΗΝ νομίζει κανείς οτι κάτι καλό θα βγεί αν το κάνει...! ( Για αυτούς που δεν ξέρουν και πολλά απο pc! ) Καλά αυτό δουλεύει τώρα; Θα αφήσουν τα windows να διαγράψεις το system32 ενώ εισαι booted σε αυτά;
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Θα σβησει αρκετα αρχεια ωστε να κανει προβλημα 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Καλά αυτό δουλεύει τώρα; Θα αφήσουν τα windows να διαγράψεις το system32 ενώ εισαι booted σε αυτά; γιατί δεν το δοκιμάζεις;
bnvdarklord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 γιατί δεν το δοκιμάζεις; Μολις το δοκιμασα και δεν εγινε τίποτα, προφανώς κανεις λαθος. Δοκιμασε το και θα δεις. 1
DrLo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Krzywy Domek ελλ Ακόμα ρίχνει χριστοπαναγίες ο καλουπατζής !!! 10
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω αν ο santana99 έκανε πλάκα, αλλά εγώ έκανα σίγουρα κι όποιος δεν το κατάλαβε είναι broseph. προσπαθω να βρω κανενα ιμοτικον να ταιριαζει αλλα δε βρισκω Εγώ πάντως τα έδωσα πολύ σοβαρά τα likes και στους δυο σας...θεωρώ απίστευτα μαλάκες όσους σπάνε πλάκα - ακόμα και σχετικώς ανώδυνη - εις βάρος των ζώων.
ennoeitai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως τα έδωσα πολύ σοβαρά τα likes και στους δυο σας...θεωρώ απίστευτα μαλάκες όσους σπάνε πλάκα - ακόμα και σχετικώς ανώδυνη - εις βάρος των ζώων. Και εγώ θεωρώ απίστευτα μαλάκες όσους σπάνε πλάκα εις βάρος των ζώων. Αλλά οι συγκεκριμένοι δεν τα πάνε για να σπάσουν πλάκα, τα πάνε για να τα πλύνουν και θεωρητικά τα αγαπάνε και τα προσέχουν κατα τα άλλα. Επίσης όπως είπε ο λούσιφερ νερό είναι. Απάντησα με Λεβέντη γιατί μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το σχόλιο με τον καρκίνο. Όχι ότι θα έβαζα κι εγώ ποτέ γάτα σε τέτοιο πράγμα. Που ειδικά για τις γάτες είναι και περιττό. 1
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ θεωρώ απίστευτα μαλάκες όσους σπάνε πλάκα εις βάρος των ζώων. Αλλά οι συγκεκριμένοι δεν τα πάνε για να σπάσουν πλάκα, τα πάνε για να τα πλύνουν και θεωρητικά τα αγαπάνε και τα προσέχουν κατα τα άλλα. Επίσης όπως είπε ο λούσιφερ νερό είναι. Απάντησα με Λεβέντη γιατί μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το σχόλιο με τον καρκίνο. Όχι ότι θα έβαζα κι εγώ ποτέ γάτα σε τέτοιο πράγμα. Που ειδικά για τις γάτες είναι και περιττό. Με το υπογραμμισμένο, τα είπες όλα! (Ομολογώ ότι έχω καταντήσει ....υπερευαίσθητος, ειδικά με τις γάτες, εδώ και δυο χρόνια που έχω έναν απίστευτο αλήτη γάτο. Ίσως η αδυναμία που του έχω, να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γεγονός, ότι αν δεν έπαιρνα χαμπάρι όταν ήταν ακόμα μωρό, ότι είχε πέσει μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας(!) - ευτυχώς με τον κώλο, όχι με το κεφάλι... - πιθανότατα θα είχε «τελειώσει», είτε από το κρύο, είτε από πνιγμό. Αυτή δε την αδυναμία, μου την ανταποδίδει στο 100%...)
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Που ειδικά για τις γάτες είναι και περιττό. δεν θα το ελεγα. ο δικος μου πλενεται συνεχεια μονος του. παρολα αυτα εχει βρωμιες στην μουσουδα του ενω μυριζει το τριχωμα του. οποτε του κανω ενα γενικο καθαρισμα με ενα βρεγμενο πανι μια φορα το μηνα. 11
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μολις το δοκιμασα και δεν εγινε τίποτα, προφανώς κανεις λαθος. Δοκιμασε το και θα δεις. Sorry.. δεν μπορώ. Δεν έκω windows καρντιά μου. Τα αφήνω για όσους έχουν απορίες εάν μπορούν να σβήσουν το system32 ενώ είναι booted. 1
status Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλά αυτό δουλεύει τώρα; Θα αφήσουν τα windows να διαγράψεις το system32 ενώ εισαι booted σε αυτά; Αμέ, επί windows 95 μπορούσες να κάνεις και διαγραφή του φακέλου "desktop"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις