Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

SzjdiTU.png

Άνετα στο Top 5 - και μάλλον την αδικώ - των κωμικών σειρών, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας, προέλευσης, ή ό,τι άλλο. Απίστευτοι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές. Λόγω ηλικίας, την πρόλαβα και όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και, πρόσφατα, έλαβα από το θείο μου ένα δέμα, το οποίο περιείχε όλους τους κύκλους, υποτιτλισμένους. :wub:

• Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άνετα στο Top 5 - και μάλλον την αδικώ - των κωμικών σειρών, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας, προέλευσης, ή ό,τι άλλο. Απίστευτοι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές. Λόγω ηλικίας, την πρόλαβα και όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και, πρόσφατα, έλαβα από το θείο μου ένα δέμα, το οποίο περιείχε όλους τους κύκλους, υποτιτλισμένους. :wub:

Τη διεύθυνση του θείου.

• Like 1

Ιιιιιιιιιιιιι

Αν εχει DNS διεύθυνση, δώσε και απο εδώ...

Φτιάξε μας τη διάθεση infoworld! :mrgreen: trololololol
nz9Sgqk.png
XwMKsZX.jpg
Aν προσέξετε ακόμα και ο κωδικός προϊόντος είναι ίδιος! :lol:

Υ.Γ.
Δεν ήταν ούτε έκπτωση ούτε είχα κάποιο κουπόνι.

• Like 1

Το βάζω ως ...ενδιαφέρουσα εικόνα πιο πολύ. Κάποιος να μου πει ,επειδή ήμουν ίσα με 7 χρονών όταν έπαιζα αυτό με τις πάπιες,πως το σύστημα καταλάβαινε οτι την ..πέτυχες τη πάπια;;;; θυμάμαι μικρός είχα σπάσει το πιστόλι (απ τα νεύρα μου)επειδή το έβαζα μπροστα στη τηλεόραση και ο κοπρόσκυλος γελούσε που έχανα ακόμα κ έτσι τη πάπια! [σκότωνα μερικές με κάποιο τρόπο,εκτός κ αν οι ¨"σκοτωμενες" ηταν ψευδοτυχαίο ξέρω γω :Ρ

644122_605571689484455_1399855621_n.jpg

• Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...