michael92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άμα αύριο μεθαύριο τα χάσει όλα και δεν έχει βρακί να βάλει ας μην παίρνει το μετρό, να πάει με τα πόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άνετα στο Top 5 - και μάλλον την αδικώ - των κωμικών σειρών, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας, προέλευσης, ή ό,τι άλλο. Απίστευτοι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές. Λόγω ηλικίας, την πρόλαβα και όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και, πρόσφατα, έλαβα από το θείο μου ένα δέμα, το οποίο περιείχε όλους τους κύκλους, υποτιτλισμένους. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 αγαπάμε Ed O'Neil... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άνετα στο Top 5 - και μάλλον την αδικώ - των κωμικών σειρών, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας, προέλευσης, ή ό,τι άλλο. Απίστευτοι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές. Λόγω ηλικίας, την πρόλαβα και όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και, πρόσφατα, έλαβα από το θείο μου ένα δέμα, το οποίο περιείχε όλους τους κύκλους, υποτιτλισμένους. Τη διεύθυνση του θείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τη διεύθυνση του θείου. Και εδώ, και εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 locura 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άνετα στο Top 5 - και μάλλον την αδικώ - των κωμικών σειρών, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας, προέλευσης, ή ό,τι άλλο. Απίστευτοι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές. Λόγω ηλικίας, την πρόλαβα και όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και, πρόσφατα, έλαβα από το θείο μου ένα δέμα, το οποίο περιείχε όλους τους κύκλους, υποτιτλισμένους. Ιιιιιιιιιιιιι Αν εχει DNS διεύθυνση, δώσε και απο εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Φτιάξε μας τη διάθεση infoworld! trolololololAν προσέξετε ακόμα και ο κωδικός προϊόντος είναι ίδιος! Υ.Γ.Δεν ήταν ούτε έκπτωση ούτε είχα κάποιο κουπόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 e re trollies!!!!!11 χ-Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κακομαθημένη ηλίθια π**τανα, βάλτε name ρε! Katerina Yfanti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το βάζω ως ...ενδιαφέρουσα εικόνα πιο πολύ. Κάποιος να μου πει ,επειδή ήμουν ίσα με 7 χρονών όταν έπαιζα αυτό με τις πάπιες,πως το σύστημα καταλάβαινε οτι την ..πέτυχες τη πάπια;;;; θυμάμαι μικρός είχα σπάσει το πιστόλι (απ τα νεύρα μου)επειδή το έβαζα μπροστα στη τηλεόραση και ο κοπρόσκυλος γελούσε που έχανα ακόμα κ έτσι τη πάπια! [σκότωνα μερικές με κάποιο τρόπο,εκτός κ αν οι ¨"σκοτωμενες" ηταν ψευδοτυχαίο ξέρω γω :Ρ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις