Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 http://imgur.com/gallery/catwP too small 2
kostask91 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ισχυει ? Το εχω σκεφτει αρκετες φορες και γω
De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ισχύει, κ δε χρειάζεται να τους γνωρίζεις ούτε καν να τους μιλήσεις. Μπορεί να ακόμη κ ο τυχαίος τύπος που χτύπησε το εισητήριο στο λεωφορείο και τον είδες για 1 δεύτερο. 1
kostask91 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πως γινεται εγω , που οταν γνωριζω καποιον πρεπει να τον δω τουλαχιστον 3-4 φορες για να θυμαμαι τη φατσα του, σε σημειο να τον βλεπω εξω και να μην τον καταλαβαινω, και με ενα δευτερολεπτο να συγκρατω προσωπα για τον υπνο μου ? Ασχετο αλλα ωρες ωρες απορω αν ειμαι αυτοπτης σε κανενα συμβαν , και μου παρουν καταθεση και μου ζητησουν να περιγραψω το δραστη πχ τι θα κανω? :-D ontopic: 7
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 That is disturbing... το χειροτερο ειναι να βλεπεις ατομα που ξερεις σε πολυ περιεργες καταστασεις μεσα στο ονειρο.....
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχυει αυτο και ειναι οντως πραγματικοι ανθρωποι, πρεπει πραγματικα να ψαξω να βρω που ειχα δει εκεινη τη γυναικα με το κοκκινο φορεμα που εισεβαλε τις προαλλες στο ονειρο μου γιατι νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος. Αλλα οντως, ειναι ιδιαιτερως disturbing ολο αυτο και τωρα που μου μπηκε η ιδεα αναρωτιεμαι τι ονειρο θα δω σημερα. 4
nicoc89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 θέλετε να μου πειτε οτι τους δαίμονες που βλέπω στα όνειρα μου τους έχω συναντήσει κάποια στιγμή στο δρόμο ?
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 θέλετε να μου πειτε οτι τους δαίμονες που βλέπω στα όνειρα μου τους έχω συναντήσει κάποια στιγμή στο δρόμο ? 9
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχυει αυτο και ειναι οντως πραγματικοι ανθρωποι, πρεπει πραγματικα να ψαξω να βρω που ειχα δει εκεινη τη γυναικα με το κοκκινο φορεμα που εισεβαλε τις προαλλες στο ονειρο μου γιατι νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος. Μάλλον το μάτριξ είχες δει εκείνη την μέρα 2
pappous_soulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχύει αυτό τότε είναι στατιστικά σίγουρο πως κάποια κάποτε με έχει/θα με ονειρευτεί! Αλλά και πάλι, μπορεί να'ναι χοντρή.. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις