Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η σύγχρονη νοικοκυρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αν πω πως αυτού του είδους οι άνθρωποι που το παρακάνουν με τα tattoo και τα piercings έχουν τρομερά ψυχολογικά προβλήματα και ούτε καν σκέφτονται πως θα είναι να είσαι 40 κάτι με αυτές τις αηδίες, θα είμαι οπισθοδρομικός ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 χίλιες φορές καλύτεροι από κάτι κωλόγερους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αν πω πως αυτού του είδους οι άνθρωποι που το παρακάνουν με τα tattoo και τα piercings έχουν τρομερά ψυχολογικά προβλήματα και ούτε καν σκέφτονται πως θα είναι να είσαι 40 κάτι με αυτές τις αηδίες, θα είμαι οπισθοδρομικός ε; Άλλο τα τατου και τα πηρσινγκς, άλλο τα ποντίκια στο αυτί. Είμαι 37, τελευταίο τατου το έκανα το καλοκαίρι που γνώρισα έναν καλλιτέχνη που γούσταρα, τον άλλο μήνα έρχεται ένας άλλος στην περιοχή μου που έχει φοβερές ιδέες οπότε αν έχω την ευκαιρία θα βαρέσω άλλο ένα. Πηρσινγκς από την άλλη δεν γουστάρω. Θέλω να πω πως ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει για τον εαυτό του. Το ποντίκι αμφιβάλλω πως θα γουστάρει να ζει στο αυτί της γκόμενας όμως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αν πω πως αυτού του είδους οι άνθρωποι που το παρακάνουν με τα tattoo και τα piercings έχουν τρομερά ψυχολογικά προβλήματα και ούτε καν σκέφτονται πως θα είναι να είσαι 40 κάτι με αυτές τις αηδίες, θα είμαι οπισθοδρομικός ε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τι τέλειο!!! Τουβλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ιδια θα'μαστε κι'μεις του 85'++++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα αν πω πως αυτού του είδους οι άνθρωποι που το παρακάνουν με τα tattoo και τα piercings έχουν τρομερά ψυχολογικά προβλήματα και ούτε καν σκέφτονται πως θα είναι να είσαι 40 κάτι με αυτές τις αηδίες, θα είμαι οπισθοδρομικός ε; Θα ειναι ενα παραπανω, και πιο σιγουρο στοιχειο για τα silver alert 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις