alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 η τελευταία φωτό είναι μία οικογενειακή του Λέφτερ 5
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 η τελευταία φωτό είναι μία οικογενειακή του Λέφτερ εγώ το κόβω για Flash forward, πως το βλέπεις;
Highlander Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είμαι βιβλιοπώλης και το παρακάτω δεν είναι αστείο. Αν ενοχλεί κάποιον, ας το αφαιρέσουν οι διαχειριστές. 8
mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ^^^^ στη γειτονια μου πάντως ενα βιβλιοπωλειο που ειναι ανοιχτο εδω και 16 χρονια, κλεινει.. Χθες το ειδα... Και ο ιδιοκτητης του μενει στη παραδιπλα πολυκατοικια... 1
Highlander Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 [off topic] ^^^^ στη γειτονια μου πάντως ενα βιβλιοπωλειο που ειναι ανοιχτο εδω και 16 χρονια, κλεινει.. Χθες το ειδα... Και ο ιδιοκτητης του μενει στη παραδιπλα πολυκατοικια... Εδώ έκλεισε βιβλιοπωλείο στην Πάτρα μετά από 20-30 δεν θυμάμαι ακριβώς. Μεγάλη κουβέντα, που δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το topic [/off topic]
LongTom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στο χωριό(ή κωμόπολη) που ήταν το πατρικό μου πάντως όλοι οι βιβλιοπόλες/κώλες ήταν φαρμακοτρίφτες. Όλα τα έβρισκες σε εξωφρενικές τιμές στις μέρες των παχιών αγελάδων,οι λίγοι που έμειναν πια ανοικτοί είναι γιατί είναι παλιά λαμόγια και έχουν κάνει συμβάσεις με τους Δήμους-Κοινότητες. Έτσι θα έλεγα ότι κανένας δεν είναι άξιος λύπησης σε τέτοια θέματα και πάνω από όλα η τσέπη του καταναλωτή. 5
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οφτοπικ ναι οκ γιατι τοτε τα βιβλιοπωλεια κοντα μου παντοτε ηταν φαρμακεια?λιγες φορες εκανα το λαθος να αγορασω απο αυτους ολα πανακριβα.τετραδια 3-4 ευρω,στυλοι οι φθηνοτεροι κανα 2ευρο κ.α. δεν ξερω αν αλλάξε κατι τωρα λογο κρισης αλλα παλια ηταν τραγικη η κατασταση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το μάτι του αετού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις