Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτος απο το it gives strength κλπ που αναφερεται, θεωρειται νοστιμοτερο ζωντανο διχως να μαγειρευτει απο το να ειναι ψητο ξερωγω? Τουφα?

Ειλικρινα δεν ξερω. Νομιζω απο blogs κλπ πως εχω δει μονο 2 φορες ωμο χταποδι σε Ιαπωνικο πιατο, συνηθως το βραζουν. Το πιατο πιο πανω ειναι κορεατικο btw.

Τι πιο νόστιμο από το φρέσκο θαλασσινό που σπαρταράει;!

Και ελεγα δεν θα το θυμηθει κανεις? Ζωντανες γυαλιστερες με μερικες σταγονες λεμονι!

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει είναι γνωστό πόσο ηλίθια διατροφική κουλτούρα έχουν οι ασιάτες...

Και μετά απορούν γιατι βγαίνουν άνθρωποι με κέρατα, τρίτο χέρι, και γενικά κατι κουλές αρρώστιες....αηδία!

Δημοσ.

Εκτος απο το it gives strength κλπ που αναφερεται, θεωρειται νοστιμοτερο ζωντανο διχως να μαγειρευτει απο το να ειναι ψητο ξερωγω? Τουφα?

Η γεύση είναι υποκειμενική αλλά συγκεκριμένα το χταπόδι είναι αρκετά σκληρό.

Γενικά με τα ωμά θαλασσινά όλων των ειδών η μαγεία είναι πως γεύεσαι θάλασσα. 

Είναι πολύ πιο εύκολο να συνηθίσεις στο ωμό θαλασσινό και πολύ πιο "καθαρό" και υγιεινό σε σχέση με οτιδήποτε ωμό "στεριανό".

Και ελεγα δεν θα το θυμηθει κανεις? Ζωντανες γυαλιστερες με μερικες σταγονες λεμονι!

Σταμάτα μου τρέχουν τα σάλια! I can almost taste them.

ΣΚ πάω να βγάλω δεν αντέχω!

Ontopic bonus

86.jpg

68.jpg

Δημοσ.

Πρεπει να δεις τον μορφασμο μερικων ανθρωπων οταν τους περιγραφω το κοκορετσι ενω οι ιδιοι τρωνε sashimi

ειμαι ενας απ αυτους

Δημοσ.

Δικια μου πατεντα. Θηκη για τον φραπε. 

Σημερα που εκοβα τα χορτα.

933906_208248156004810_1237399717_n.jpg

1146721_208248132671479_1038303071_n.jpg

Όποιος έχει φορέσει στρατιωτικά παντελόνια, βρίσκει πατέντες. Τα λεγόμενα cargo pants στην ενίσχυση που έχουν κάτω από το γόνατο, ξηλώνοντας έχει τσέπη. Ένα βήμα παραπέρα μπορεί να γίνει ράβοντας Velcro για να κλείνει η τσέπη. Απλά μου την έσπαγε γιατί ότι μαζευόντουσαν πολλές μικρομαλακίες στις τσέπες, δυσκολευόσουν να περπατήσεις.

Όσο αφορά την αηδία με το νεκρό χταπόδι πριν, ενώ τρώω γυαλιστερές ζωντανές με το λεμόνι άλλα ΚΑΙ κοκορέτσι (σπιτικό μόνο),  αυτό τη μικρογραφία hentai έτσι κ μου την έφερναν αντί για σάλτσα θα του έριχνα ζιπέλαιο, σπίρτο,φωτιά κ μετά στα σκουπίδια. Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων του 21ου αιώνα, δε βρίσκει δελεαστικό το φαγητό της όταν αυτό κινείται και μάλιστα με πλοκάμια. Σίχαμα ασχέτως τι λένε μερικοί βιτσιόζοι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...