Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

00059.jpg

CRKT-EAT-N-TOOL-STAINLESS-STEEL-MULTITOO

Ωραίο πράγμα να χρησιμοποιείς ένα εργαλείο για τα πάντα. Μιλάμε ποιός δε θα χρησιμοποιούσε ένα πηρούνι από τον πάγκο ενός συνεργείου;  Έτσι δεν έχουμε και τα κουζινικά εξάλλου, παρατημένα σε καμια εργαλειοθήκη με υπολείμματα γράσσου η καπνιάς, ή κρεμασμένα από καμια τσάντα που έρχεται σε επαφή με χώματα κ δε ξέρω γω τι.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο πράγμα να χρησιμοποιείς ένα εργαλείο για τα πάντα. Μιλάμε ποιός δε θα χρησιμοποιούσε ένα πηρούνι από τον πάγκο ενός συνεργείου;  Έτσι δεν έχουμε και τα κουζινικά εξάλλου, παρατημένα σε καμια εργαλειοθήκη με υπολείμματα γράσσου η καπνιάς, ή κρεμασμένα από καμια τσάντα που έρχεται σε επαφή με χώματα κ δε ξέρω γω τι.

Ξέρω πολλους που θα το καναν... Ο πατερας μου ειχε βαλει μπουκαλι που ειχα λαδια αυτοκινητου για να τα παω σε ανακυκλωση στο πληντυριο πιατων πχ.

Μια αλλη οικογενεια που ασολειται επαγγελματικα με τυρια τρωει χαλασμενα/ληγμενα τυρια με τονο μουχλα πανω -λοφακια-και οταν ειπα για τη τοξικοτητα της μουχλας λεει πως δε ξερω απο τυρια :P 

Μη σου πω καλυτερα τι εχω δει στις πολλες κουζινες εστιατοριων που εχω επισκευτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...