-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ...πασχαλίτσα;...στη λεκάνη τής τουαλέτας; Δεν έχω δει ποτέ, αλλά φαντάζομαι ότι θα τής ρίξω κατσαριδοκτόνο... ...πάντως, μην προσπαθείς να βρεις έντομο που να θεωρώ συμπαθές ή χαριτωμένο! Ούτε πασχαλίτσες, ούτε χρυσόμυγες, ούτε τζιτζίκια τι μαλακία κι αυτή; σαν πρησμένη αλογόμυγα είναι... ούτε τίποτα. Μόνο τις αράχνες γουστάρω, επειδή τρώνε τα άλλα έντομα! δεν έχεις έρθει κρήτη,φαίνεται...θα αλλάξεις γνώμη για τις αραχνες ,πίστεψε με 5 εκατοστα αράχνη...με χοντρα πόδια έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σόρυ που διακόπτω την συζήτηση παιδιά... Why were you late coming home today? Got tied up at the station... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ΧΑχα την είχα ξαναδεί τη φωτό άλλα σε πιο μικρό μέγεθος για να καταλάβω ότι είναι πιάτο αυτό. "Licence Plate" χαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ...πασχαλίτσα;...στη λεκάνη τής τουαλέτας; Δεν έχω δει ποτέ, αλλά φαντάζομαι ότι θα τής ρίξω κατσαριδοκτόνο... ...πάντως, μην προσπαθείς να βρεις έντομο που να θεωρώ συμπαθές ή χαριτωμένο! Ούτε πασχαλίτσες, ούτε χρυσόμυγες, ούτε τζιτζίκια τι μαλακία κι αυτή; σαν πρησμένη αλογόμυγα είναι... ούτε τίποτα. Μόνο τις αράχνες γουστάρω, επειδή τρώνε τα άλλα έντομα! https://en.wikipedia.org/wiki/Cockchafer 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ^^^ Πανω που ημουν ετοιμος να γραψω kill it with fire, ειδα καλυτερα τις βλεφαριδες του που το κανουν καπως χαριτωμενο. Κατα εναν ανωμαλο τροπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 le monkey trouble 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 le monkey trouble Θάδινα και το δεξί μου αρχίδι (στο κουβεντιαστό,ε; ) νάβλεπα ένα κτίριο μ' αυτά τα μαρμάρινα κτερίσματα. Σε σφηκοφωλιά τη χώνει ο μεσαίος; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σε σφηκοφωλιά τη χώνει ο μεσαίος; Μπα εμένα μου φαίνεται ότι έχει καταφέρει την αυτο-λίπανση του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έχει σκύψει κι αυτοτσιμπουκώνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έχει σκύψει κι αυτοτσιμπουκώνεται... Ωχ,τώρα το είδα. Πλάκα-πλάκα είχα δει μιά τσόντα πιτσιρικάς,που ένας τυπάς αφού είχε πάρει όλο το cast,στο τέλος αυτοπιπώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έχει σκύψει κι αυτοτσιμπουκώνεται... λίγο σέβας, τι τρόπος είναι αυτός τσκ τσκ τσκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Cologne_City_Hall btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις