nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thenamnamnam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 χαχαχαχχαχαχ Πεθαινω!!! XD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Η παράδοση συνεχίζεται..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ποιά ΕΡΤ? Ποιά πλατεία Ταξίμ? Εμείς θέλουμε Bieber sto Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τσαλακώνω λίγο την εικόνα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τσαλακώνω λίγο την εικόνα! Πρέπει να μαζέψει λεφτά για τις πλαστικές και τις ορμόνες. Έχει προοπτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εφημερίδα Κόσμος (Λάρισα) έτος 2013... link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 grass.jpg Φρίκη!!! Χρόνια προσπαθούσα να ξεπεράσω το σοκ και μου ζωντάνεψαν οι εφιάλτες: Ένα μεσημέρι Σαββάτου, καλοκαίρι πριν από καμιά δεκαετία, γυρίζω στο σπίτι από τη δουλειά. Ήθελα καμιά εικοσαριά μέτρα για να φτάσω στην είσοδο τής πολυκατοικίας, όταν παρατήρησα ότι η οριζόντια χειρολαβή τής εξώπορτας - η οποία διέτρεχε όλο της το πλάτος - είχε διαφορετικό σχήμα απ' ό,τι συνήθως. Πλησιάζοντας, διαπίστωσα ότι πάνω στη χειρολαβή, καθόταν ένα τέτοιο προϊστορικό τέρας (όχι τόσο γαϊδούρι, αλλά και πάλι πολύ μεγάλο μπα! Τώρα που βλέπω ξανά τη φωτογραφία, ίσως να ήταν και τόσο!)... ...το βράδυ πήγα στο σπίτι μου! (Ολόκληρος μαντράχαλος ρε μάγκα μου, την απέχθεια και την ανατριχίλα που μού προκαλούν όλα τα έντομα - είτε τσιμπούν είτε όχι - δε μου την προκαλεί τίποτε άλλο... ούτε πεταλούδα δεν αντέχω να με πλησιάσει!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αν δεις πασχαλίτσα στην λεκάνη τι κανεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αν δεις πασχαλίτσα στην λεκάνη τι κανεις; ...πασχαλίτσα;...στη λεκάνη τής τουαλέτας; Δεν έχω δει ποτέ, αλλά φαντάζομαι ότι θα τής ρίξω κατσαριδοκτόνο... ...πάντως, μην προσπαθείς να βρεις έντομο που να θεωρώ συμπαθές ή χαριτωμένο! Ούτε πασχαλίτσες, ούτε χρυσόμυγες, ούτε τζιτζίκια τι μαλακία κι αυτή; σαν πρησμένη αλογόμυγα είναι... ούτε τίποτα. Μόνο τις αράχνες γουστάρω, επειδή τρώνε τα άλλα έντομα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις