deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατί ρε τόσο πολύ φοβάστε τις αράχνες; Εγώ δε τις σκοτώνω ποτέ στο σπίτι, ούτε χαλάω τους ιστούς όταν δε φαίνονται. Μια χαρά δουλειά κάνουν με μύγες, σφήκες, μυγάκια,κουνούπια,μυρμήγκια. I loooove spiders! Το μοναδικό «ζωύφιο» το οποίο δεν πειράζω ποτέ. Μόνο και μόνο επειδή παγιδεύει και τρώει τα υπόλοιπα, το γουστάρω απίστευτα. Για οποιοδήποτε άλλο, είμαι ικανός μέχρι και φλογοβόλο να χρησιμοποιήσω μέσα στο σπίτι...μίσος, όχι αστεία! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Με αυτό την άκουσα καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 I loooove spiders! Το μοναδικό «ζωύφιο» το οποίο δεν πειράζω ποτέ. Μόνο και μόνο επειδή παγιδεύει και τρώει τα υπόλοιπα, το γουστάρω απίστευτα. Για οποιοδήποτε άλλο, είμαι ικανός μέχρι και φλογοβόλο να χρησιμοποιήσω μέσα στο σπίτι...μίσος, όχι αστεία! Nαι ρε, τα σπανε οι αραχνες, ειδικα αυτες που σε τσιμπανε! Εμενα με ειχε τσιμπησει μια στον λαιμο οταν ημουν στον στρατο, ωραιες φασεις, ακομα τα λεμε μεσω fb! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μετανοείτε άπιστοι! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μετανοείτε άπιστοι! Έκαναν και θυσία κανένα κίναιδο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Μετανοείτε άπιστοι! Τη ...μαύρη οχιά, πού στον κερατά τη βλέπουνε; Αυτή δεν είναι μαύρη οχιά... ...αυτή είναι μαύρη οχιά: Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2013 από deesnider 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 spoiler γαμώ τα αστέρια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Φυσικη ομορφια !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Nαι ρε, τα σπανε οι αραχνες, ειδικα αυτες που σε τσιμπανε! Εμενα με ειχε τσιμπησει μια στον λαιμο οταν ημουν στον στρατο, ωραιες φασεις, ακομα τα λεμε μεσω fb! 1) Τρώνε έντομα = Σεβασμός, υποχρέωση κι ευγνωμοσύνη! 2) Δεν έχω δει ακόμα κάποια απ' αυτές, να φτιάχνει εργόχειρο στο σπίτι μου. Αυτές θα τις σκότωνα κι εγώ...ή θα μετακόμιζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μιας που λέγαμε για ζωα του facebook πριν μερικές μέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατι σβηνουν τα ονοματα απο κατι τετοια; Πρεπει να τα εχουμε γαμωτο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις