sheik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το swag τι σημαινει ρε παιδια γιατι ακρη δε βρηκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το swag τι σημαινει ρε παιδια γιατι ακρη δε βρηκα http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
sheik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πιο πολυ με μπερδεψε Ενα σωρο διαφορετικες ερμηνειες δινει.Ειδικα αυτο το secretly we are gay με μπερδεψε. Ας πουμε στη φωτο του Μητρογλου, τι καταλαβαινουμε;
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ότι και να βάλει ο έρμος... Με τέτοια μούρη... 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πιο πολυ με μπερδεψε Ενα σωρο διαφορετικες ερμηνειες δινει.Ειδικα αυτο το secretly we are gay με μπερδεψε. Ας πουμε στη φωτο του Μητρογλου, τι καταλαβαινουμε; ότι και καλά είναι cool υποθέτω...
eSATA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το swag τι σημαινει ρε παιδια γιατι ακρη δε βρηκα Swagίλα οι γκόμενες σας γίναν ξεφτίλα μέσα στο why τις έβαλα prive για να μου κάνουν πίπα μα παίζει χίονι,μπατσαρία έξω,φύγαμε κατευθείαν πες του φλώρου σου να πέσει κάτω,για έσπασα μπουκάλι μπύρα Πως μπορεί? Μωρό μου κούνατο γιατί ζεστάθηκα είναι swag ραπ,όχι ραππερς που κάνουν σκυλάδικα είναι ραπ φάση,όχι ξεπούλημα βλάκα εγώ είμαι gangsta αν ο δικός σου είναι μάγκας πουτάνα Κατάλαβες;
gvarth Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Αυτό πάλι με ... συγκλόνισε Πλήρωθηκα κύριοι (πάλι ανέκδοτα λέμε... ) Όσοι αναμένουν ρευστό , πάρτε νουμεράκι και παρακαλώ περιμένετε ... :-D 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις