De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Και ο δημοτομπατσος θα καταλάβει σου λέεεω.... On topic... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpikoz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μπορούμε να τις κόψουμε αυτές τις μαλακίες; Ευχαριστώ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Socratis_g Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπορούμε να τις κόψουμε αυτές τις μαλακίες;Ευχαριστώ οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Super Plot Twist 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπορούμε να τις κόψουμε αυτές τις μαλακίες; Ευχαριστώ Δεν έχει τπτ ξεβράκωτα ούτε ρατσιστικά σχόλια,συνεπώς δεν ξανανοίγεις τέτοιο που έχει ο nicoc89 ή τον βάζεις ignore (btw,θα χάσεις...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εντάξει, είπαμε χαριτωμένα τα μεγάλα γατιά, αλλά αυτό παραπάει! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εντάξει, είπαμε χαριτωμένα τα μεγάλα γατιά, αλλά αυτό παραπάει! θέλω να βυθίσω τη μούρη μου μες τη γούνα του !!! αφράτες γάτες !!!!! :wub: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Βασικά αυτό σε πάει βόλτα κιόλας... Κάθεσαι πάνω... σαν το άλογο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά, με αφορμή τον nicoc89, γίνεται να κόψουμε τους σχολιασμούς μετά από κάθε σκυλί ή ζώο? Eva, δε προσφέρει κάτι ο σχολιασμός σου. Ό,τι σκυλί και να μπει, σου αρέσει... θέλω να το φάωωωω.. θέλω να το δαγκώσωωωωω... γλύκα.... αφράτο και χοντρό, χοντρό και μακρύ, μακρύ και ζουμερό.... Ο ορισμούς του "γραφικού". Φτάνει! Ευχαριστώ. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά, με αφορμή τον nicoc89, γίνεται να κόψουμε τους σχολιασμούς μετά από κάθε σκυλί ή ζώο? Eva, δε προσφέρει κάτι ο σχολιασμός σου. Ό,τι σκυλί και να μπει, σου αρέσει... θέλω να το φάωωωω.. θέλω να το δαγκώσωωωωω... γλύκα.... αφράτο και χοντρό, χοντρό και μακρύ, μακρύ και ζουμερό.... Ο ορισμούς του "γραφικού". Φτάνει! Ευχαριστώ. Και 'μένα ενοχλεί η κριτική σου, αλλά δεν το κάνω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά, με αφορμή τον nicoc89, γίνεται να κόψουμε τους σχολιασμούς μετά από κάθε σκυλί ή ζώο? Eva, δε προσφέρει κάτι ο σχολιασμός σου. Ό,τι σκυλί και να μπει, σου αρέσει... θέλω να το φάωωωω.. θέλω να το δαγκώσωωωωω... γλύκα.... αφράτο και χοντρό, χοντρό και μακρύ, μακρύ και ζουμερό.... Ο ορισμούς του "γραφικού". Φτάνει! Ευχαριστώ. Στείλε ένα p.m. στον admin συνοδευόμενο από κατάθεση τριψήφιου αριθμού σε €. btw και μένα μου σπάει τα παπάργια η τρολόφατσα που κατα κόρο έχει κατακυριεύσει σαν τη κοκακόλα (-πάει με όλα) τα posts,αλλά αφού σε "καταγγελία" μου στον αρμόδιο supermod έφαγα άκυρο,έμαθα είτε να την αγνοώ είτε να την παραγράφω είτε να τη χλευάζω.Ζώ όμως μ' αυτήν,δεν είναι δικό μου το forum να φτιάξω κανόνα γι αυτήν..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις