firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 και η εγγονη του: η γυναικα του ρομπ Omg. Πολύ καλά γονίδια .Προτιμώ δε Ygritte . Δε γράφω παραπέρα γιατί με τα spoilers το έχουν πηδήξει το GOT. Ωραίος ο τύπος! Ειδικά στο σημείο με τα κουνούπια και τα χαλίκια μου έφερε στο μυαλό μια έκδοση του Sheldon Cooper σε κάγκουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 wow. Γατί χωρίς σαγόνι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://imgur.com/gallery/XoFQE το πανω μερος το καταλαβαινω το κατω μερος γιατι φωτίζεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://imgur.com/gallery/XoFQE ποση σοφια χωραει σε μια εικονα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ποση σοφια χωραει σε μια εικονα δεν το κατάλαβα τί σημαίνει hellspawn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 γόνος της κολάσεως... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 γόνος της κολάσεως... Ξέρετε κι εσείς κάτι λέξεις στα αγγλικά... γόνος της κολάσεως και πουτ@ν@s yieux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 συμπτωματικά έτσι λέγεται κι ο χαρακτήρας στο avatar μου, Spawn/Hellspawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παρομοίως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θαρρώ τον αδικεί η φωτό. ... Αγαπώ. Ε, μα ναι! Κι εγώ τον έχω στο μυαλό μου ως εικόνα, άσχετα με makeup και τέτοια, σε αυτήν την φωτογραφία απλώς έχει φωτογραφηθεί περίεργα. Συμβαίνουν αυτά. Κι εγώ έχω φωτογραφίες που δε μου μοιάζω. Fact: ξέρετε ότι ο Charlie Chaplin κάποτε συμμετείχε σε έναν από τους πολλούς διαγωνισμούς που γίνονταν τότε για τον καλύτερο μιμητή του Charlie Chaplin; Το αποτέλεσμα; Δεν πέρασε ούτε στα τελικά. Άμα δεν το έχεις, όμως... http://www.snopes.com/movies/actors/chaplin2.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 συμπτωματικά έτσι λέγεται κι ο χαρακτήρας στο avatar μου, Spawn/Hellspawn Παρομοίως. Αγοράζουμε και κανα κομιξάκι,ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αγοράζουμε και κανα κομιξάκι,ε; Ναι αυτά της Disney.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αγοράζουμε και κανα κομιξάκι,ε; μεταφρασμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις