Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.1 billion dollars people...

cbFpSL9.jpg

Dollars? Γιατί εμένα μου φαίνεται πως βρίσκεται στην Ευρώπη το συγκεκριμένο μέρος. Η βλάστηση και τα σπίτια στο βάθος δε μου πάνε για ΗΠΑ εκτός αν διατηρούν την αρχιτεκτονική στα γαλλόφωνα μέρη του Καναδά. Ξέρει κανείς που είναι; Είναι όντως εντυπωσιακό κι ασε τους άλλους να ψάχνονται με κεκτημένα και απεργίες στο μετρό κ τα σχολεία...

Δημοσ.

Dollars? Γιατί εμένα μου φαίνεται πως βρίσκεται στην Ευρώπη το συγκεκριμένο μέρος. Η βλάστηση και τα σπίτια στο βάθος δε μου πάνε για ΗΠΑ εκτός αν διατηρούν την αρχιτεκτονική στα γαλλόφωνα μέρη του Καναδά. Ξέρει κανείς που είναι; Είναι όντως εντυπωσιακό κι ασε τους άλλους να ψάχνονται με κεκτημένα και απεργίες στο μετρό κ τα σχολεία...

yahoo kai tumblr...

Δημοσ.

Αν το κάνει αυτή είναι απελευθερωμένη, αν το κάνω εγώ θα είμαι σοβινιστής, good job society.

UDiM1ga.png

fxyiUGQ.png

• Like 2
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Falkirk_Wheel

• Like 1
Δημοσ.

UDiM1ga.png

fxyiUGQ.png

Άψογοι ειδικά ο πρώτος,στο κομμάτι που μιλάει για την αρχή του κινήματος και στο τι μετράπηκε και εκπροσωπεί σήμερα, στις ανεπτυγμένες χώρες.

Many thanks, dear friend. Σκωτία λοιπόν ,δε το περίμενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...