Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πως γίνεται η διάγνωση, γιατί και μένα μου την σπάνε, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό φαντάζομαι...
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Είστε μαλάκες. Πάσχω από αυτό. Κλαίω από τα γέλια. Τα νευρικά γέλια. Εχει γούστο ρε συ...νταξ μπορεί να μου καρφώσει κανένα στυλό στο μάτι, αλλά δεν μπορεί να το κάνει, γιατί θα χαλάσει την σειρά που τους έχει βάλει..;ρ 2
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό το μολύβι που είναι ανάποδα και τα δεξιά που είναι πιο ψηλά, :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Προσπαθώ να κάνω φωτοσοπ την εικόνα στο μυαλό μου έτσι ώστε να το διωρθώσω μια φορά-δυο φορές. Και μετά να το ξεχάσω 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Site: κλαίω'>http://news.gr.msn.c...ge=6']κλαίω Έχουν στερέψει από ιδέες αλλά ακόμα βγάζουν
nemesiskp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ^^ Ειχα και εγω ενα τετοιο.Ποσο επικο ητανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις