bnvdarklord Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει στραβά δηλαδή. Παλι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εύα ξέρω να σφάζω κουνελάκια αν χρειαστείς καμιά φορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σκυλάκια είναι δύσκολο και ανεπιθύμητο, αλλά έχει τύχει (Βαγγέλης επί Λιοσίων, τον έφαγε ύπουλα το υγειονομικό). Κουνελάκι στιφάδο με κρεμμυδάκι στη γάστρα είναι ποίημα, αλλά έχουν 600 κόκκαλα ανά g κρέατος, είναι απόλαυση που κερδίζεται. Σαν τις γάτες ένα πράγμα. Γι αυτό τα αποφεύγω στο στιφάδο, γιατί έχουν πολλές ομοιότητες στην ανατομία τους. Γατά εν γνώση μου δεν έχω φάει,δε ξέρω τι γεύση έχουν. Προτιμώ να παίζω μαζί τους κι ας είναι καθίκια μερικές. Έχουν πάντως αναφερθεί περιστατικά από λαθρομετανάστες στην Αθήνα που τρώνε κυνήγια από αδέσποτα. Γιουβέτσι σκύλος. Δεν είναι τυχαίο που έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους στα Κ. Πατήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πως μπορειτε να τρωτε κουνελακια και σκυλακια;;;; πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως;;;;;;;;;;;;;;;; χνουδωτες τριχομπαλιτσες και τοσο ζουζουναρικα. Δεν τα τρώμε με τις τρίχες, μωρή παλαβή! Κουνελάκι στιφάδο με κρεμμυδάκι στη γάστρα είναι ποίημα, αλλά έχουν 600 κόκκαλα ανά g κρέατος, είναι απόλαυση που κερδίζεται. ...ναι τα γ@μημέν@! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 έκανα μια φορά τραπέζι σε κάτι φίλους και είχα φτιάξει κουνέλι στιφάδο.Την ώρα που έρχονται θυμάμαι οτι η κοπέλα έχει για κατοικίδιο κουνέλι... άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα να τους ταϊσω σκέτο το ρύζι με σαλάτα... αυτή ρωτάει τί μυρίζει τόσο ωραία... της λέω διστακτικά περιμένοντας λιποθυμίες... αυτή μου απαντάει οτι τρελένεται για αυτό το φαγητό... μερικές φορές λέει του χαϊδεύει τα μάγουλα και της τρέχουν τα σάλια... 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 έκανα μια φορά τραπέζι σε κάτι φίλους και είχα φτιάξει κουνέλι στιφάδο.Την ώρα που έρχονται θυμάμαι οτι η κοπέλα έχει για κατοικίδιο κουνέλι... άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα να τους ταϊσω σκέτο το ρύζι με σαλάτα... αυτή ρωτάει τί μυρίζει τόσο ωραία... της λέω διστακτικά περιμένοντας λιποθυμίες... αυτή μου απαντάει οτι τρελένεται για αυτό το φαγητό... μερικές φορές λέει του χαϊδεύει τα μάγουλα και της τρέχουν τα σάλια... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Man can't hold his bass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Katsumi... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 απο εδώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις