Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σκυλάκια είναι δύσκολο και ανεπιθύμητο, αλλά έχει τύχει (Βαγγέλης επί Λιοσίων, τον έφαγε ύπουλα το υγειονομικό).

Κουνελάκι στιφάδο με κρεμμυδάκι στη γάστρα είναι ποίημα, αλλά έχουν 600 κόκκαλα ανά g κρέατος, είναι απόλαυση που κερδίζεται.

Σαν τις γάτες ένα πράγμα. Γι αυτό τα αποφεύγω στο στιφάδο, γιατί έχουν πολλές ομοιότητες στην ανατομία τους. Γατά εν γνώση μου δεν έχω φάει,δε ξέρω τι γεύση έχουν. Προτιμώ να παίζω μαζί τους κι ας είναι καθίκια μερικές. Έχουν πάντως αναφερθεί περιστατικά από λαθρομετανάστες στην Αθήνα που τρώνε κυνήγια από αδέσποτα. Γιουβέτσι σκύλος. Δεν είναι τυχαίο που έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους στα Κ. Πατήσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως μπορειτε να τρωτε κουνελακια και σκυλακια;;;; πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως;;;;;;;;;;;;;;;;  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: χνουδωτες τριχομπαλιτσες και τοσο ζουζουναρικα.

Δεν τα τρώμε με τις τρίχες, μωρή παλαβή!  :-D  :-D  :-D

Κουνελάκι στιφάδο με κρεμμυδάκι στη γάστρα είναι ποίημα, αλλά έχουν 600 κόκκαλα ανά g κρέατος, είναι απόλαυση που κερδίζεται.

...ναι τα γ@μημέν@!

• Like 2

έκανα μια φορά τραπέζι σε κάτι φίλους και είχα φτιάξει κουνέλι στιφάδο.Την ώρα που έρχονται θυμάμαι οτι η κοπέλα έχει για κατοικίδιο κουνέλι... άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα να τους ταϊσω σκέτο το ρύζι με σαλάτα... αυτή ρωτάει τί μυρίζει τόσο ωραία... της λέω διστακτικά περιμένοντας λιποθυμίες... αυτή μου απαντάει οτι τρελένεται για αυτό το φαγητό... μερικές φορές λέει του χαϊδεύει τα μάγουλα και της τρέχουν τα σάλια...  :mellow:

• Like 27

έκανα μια φορά τραπέζι σε κάτι φίλους και είχα φτιάξει κουνέλι στιφάδο.Την ώρα που έρχονται θυμάμαι οτι η κοπέλα έχει για κατοικίδιο κουνέλι... άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα να τους ταϊσω σκέτο το ρύζι με σαλάτα... αυτή ρωτάει τί μυρίζει τόσο ωραία... της λέω διστακτικά περιμένοντας λιποθυμίες... αυτή μου απαντάει οτι τρελένεται για αυτό το φαγητό... μερικές φορές λέει του χαϊδεύει τα μάγουλα και της τρέχουν τα σάλια...  :mellow:

dinner_with_hannibal.jpg.size.xxlarge.le

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...