FarCry Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 να βλεπαμε και την φωτο που συζητατε.. το λινκ δεν λειτουργει πλεον..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 H δέυτερη και η τελευταία ποιοι browsers είναι; Εχω σπάσει το κεφάλι μου να τις βρω αλλά δεν...
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 H δέυτερη και η τελευταία ποιοι browsers είναι; Εχω σπάσει το κεφάλι μου να τις βρω αλλά δεν... Χαχαχα, τόσο θάψιμο ε; Στο λάκο με τα κwloδάχτυλα 1
FarCry Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 η τερμα δεξια μου θυμιζει τον: οντως ρε φιλε. καλα killik εισαι εισαι !!! γιναμε γιναμε !!
ennoeitai Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το μπάζο δεν εντoπίζεται με την πρώτη ματιά λόγω των υπολοίπων στην εικόνα, aka cheerleader effect... Ναι με τη διαφορά ότι ισχύει για όλες. Cheerleader effect: It's when you see a group of girls or guys and they look hot, but when you see each person individually they are NOT, that an effect, when they are in groups they look hot.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 H δεύτερη και η τελευταία ποιοι browsers είναι; Εχω σπάσει το κεφάλι μου να τις βρω αλλά δεν... Η δεύτερη είναι ένα χημικό στοιχείο, αυτό. Η τελευταία μάλλον εννοεί έναν browser του κώλου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι με τη διαφορά ότι ισχύει για όλες. Cheerleader effect: It's when you see a group of girls or guys and they look hot, but when you see each person individually they are NOT, that an effect, when they are in groups they look hot. όχι ότι υπόλοιπες είναι άσχημες, αλλά βάση γούστου σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν, οπότε θεωρητικά/υποθετικά, μπαίνει στο effect 1
mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 H δέυτερη και η τελευταία ποιοι browsers είναι; Εχω σπάσει το κεφάλι μου να τις βρω αλλά δεν... Η δευτερη ο chrome Η τελευταια ουτε εγω καταλαβα...
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Η δευτερη ο chrome Η τελευταια ουτε εγω καταλαβα... Internet explorer. 1
mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Internet explorer. Αυτο δλδ ε;;;;;;;; :lol: Η τελευταία μάλλον εννοεί έναν browser του κώλου
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο δλδ ε;;;;;;;; :lol: για το πέος ήταν, τουλάχιστον το goldenrabbit το άνοιγε χωρίς τα θέματα που είχε με τον Netscape τότε..;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις