kostask91 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πφφφφ αυτά τα έχω κάνει εγώ εδώ και πόσους μήνες με την Digea και έχω τρέξει 3 φορές σε έκτακτο περιστατικό στις 9 την νύχτα γιατί είχε πατήσει το κουμπάκι Radio ενώ σε 15 λεπτά ξεκίναγε ο Σουλεϊμάν. Περιττό να πω για το γέλιο του να μπαίνεις στο σπίτι και να βλέπεις 2 γερόντια να ακούν ΕΡΑ από την τηλεόραση και να ψάχνονται γιατί "χάθηκε η εικόνα ενώ έχουμε ήχο" 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Eρασιτεχνης ^^^ Τρεχω σε εκτακτα περιστατικα που περιλαμβανουν αλλαγη aspect ratio (Το σημα του Μεγκα εξαφανιστηκε και τα βλεπω ολα μεγαλα), πατημα ΕΧΤ και πολλων αλλων κουμπιων σε ακυρες ωρες και φασεις. Και δε συνδεομαι καν με συγγενεια με την τυπα που δεν ειναι καν τοοοσο μεγαλη για να θεωρειται γρια. Oh wait... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 xaxaxax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ελληνικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 I has all the evidence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Είναι πολύ φατσούλα!!! Μου θυμίζει και κάποιο καρτούν αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Στην πραγματικότητα τι κρατάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Είναι πολύ φατσούλα!!! Μου θυμίζει και κάποιο καρτούν αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Στην πραγματικότητα τι κρατάει; Τη λιστα Λαγκαρντ ` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αθήνα 1960. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 I has all the evidence κλαιω, δεν μπορω, κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Άπαιχτο. Παρότι από μικρός είχα τρέλα με το γιαπωνέζικο, πάντα η αγγλική τους ονομασία με παρέπεμπε στις γκουμούτσες που βρίσκονται στις κολόνες. Υπάρχει κ παρόμοια φωτό με το "Transformers robots in disguise" κι άλλες: Uploaded with ImageShack.us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις